Google+

Veste buna pentru australienii care vor sa plece in vacanta, insa nu au cu cine sa-si lase patrupezii: in tara lor a fost deschis un hotel de 5 stele pentru caini - VIDEO

Veste buna pentru australienii care vor sa plece in vacanta, insa nu au cu cine sa-si lase patrupezii: in tara lor a fost deschis un hotel de 5 stele pentru caini - VIDEO
Embed:

Locuitorii din Australia nu-si vor mai face griji pentru animalele lor de companie, atunci cand vor pleca in vacanta. Isi vor putea caza cainii sau pisicile intr-un hotel, si nu unul oarecare, ci de cinci stele. Acolo, patrupezii vor fi rasfatati, mai ceva ca acasa. Banii colectati vor fi donati unui centru care se ocupa de instruirea cainilor pentru nevazatori.

 

Australienii au scapat de o grija atunci cand pleaca la odihna si nu au cu cine isi lasa animalele de companie. In sudul tarii s-a deschis un hotel, angajatii caruia vor avea grija de ele. Hotelul de cinci stele are 262 de camere, cu paturi, terenuri de joaca si chiar televizoare. Iar daca li se va face dor, stapanii vor putea face un apel video pentru a-si vedea prietenii.

 

Tracey JONES, MANAGER HOTEL: ”Vom putea caza iepuri, cobai şi cred că trebuie să ajungă şi o pasăre în următoarele săptămâni.”

 

Angajatii hotelului dau asigurari ca animalele vor avea parte de o ingrijire speciala, asa ca stapanii se pot odihni fara grija.

 

Tracey JONES, MANAGER HOTEL: ”Oamenii îşi pot răsfăţa cu adevărat animalele de companie. Aceste servicii sunt foarte solicitate.”

 

Banii adunati de hotel vor fi donati unui centru in care se instruiesc caini pentru nevazatori.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn