Google+

Video de la o manifestatie pro-Trump cu barbatul care a trimis bombele artizanale, facut public - VIDEO

Regizorul Michael Moore a dezvaluit, duminica, intr-un mesaj publicat pe Instagram ca echipa sa de filmare l-a surprins, in februarie 2017, la o manifestatie pe care Trump a sustinut-o in Melbourne, Florida, pe Cesar Sayoc.

 

Cesar Sayoc a fost identificat drept cel care a trimis 14 bombe artizanale unor opozanţi democraţi ai preşedintelui american, făcând parte din mulţime şi având un baner anti-CNN, scrie The Hollywood Reporter, citat de news.ro.

 

Deşi cele trei minute şi 38 de secunde de material brut nu au fost cuprinse în filmul lui Moore de atunci “Fahrenheit 11/9”, regizorul a publicat duminică videoclipul pe YouTube “doar pentru a vă arăta un moment al acţiunii sale”.

 

În mesajul publicat pe Instagram, Moore explică cum a trimis o echipă, formată din producătorul Basel Hamden şi colaboratorul său Eric Weinrib, la manifestaţia care a avut loc la o lună după învestirea lui Trump, nu pentru a-l filma pe Trump, ci pentru a surprinde imagini cu mulţimea pe care el o atrage.

 

În timp ce camera de filmat se roteşte deasupra mulţimii care strigă injurii la adresa mass-media, Sayoc, care ţine în mână un baner anti-CNN, este surprins pentru scurt timp de patru ori. “Dacă opriţi filmarea pe imaginea cu el, veţi vedea ceva profund”, a scris Moore, “teamă în ochii lui”.

 

Cesar Sayoc a fost pus sub acuzare la nivel federal pentru cinci infracţiuni, printre care transportarea interstatală şi trimiterea ilegală a unor dispozitive explozive, ameninţarea unui fost preşedinte, ameninţări prin comunicare de ameninţări şi atacarea unor ofiţeri federali.

 

Sayoc s-a născut în Brooklyn, New York şi este înregistrat ca membru al Partidului Republican, el făcându-şi publice viziunile politice pe reţelele sociale, criticând democraţii, musulmanii şi liberalii.

 

Sayoc are 56 de ani şi lucrează part-time la un magazin alimentar, livrează pizza şi a fost în trecut chiar şi stripper.

 

Sayoc are un cazier şi antecedente judiciare vechi în Florida, potrivit unor documente judiciare şi altor documente publice, potrivit cărora a fost condamnat după ce a fost găsit vonovat de furt, inclusiv de furt de bunuri personale, infracţiuni rutiere, iar în 2002 de proferarea unor ameninţări de a ”arunca, plasa, arunca sau descărca orice dispozitiv distrugător”.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn