Google+

Vladimir Putin, despre atacul armat din Crimeea: „Totul a inceput cu evenimentele din SUA”

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, joi, ca masacrul care a avut loc la un liceu tehnic dintr-o localitate din Crimeea este rezultatul „globalizarii”.

 

„Este rezultatul globalizării. Pe reţelele sociale, pe internet. Vedem că există o întreagă comunitate care a fost creată. Totul a început cu evenimentele tragice din şcolile din Statele Unite”, a spus Putin, conform AFP, informează Agerpres.

 

Fosta iubită a elevului de 18 ani care a deschis focul miercuri la liceul din Kerci la care învăţa a declarat că băiatul a vrut să se răzbune pe elevii care l-au umilit şi că el nu mai voia să trăiască. 

 

„El a spus că nu mai are încredere în oameni, după ce colegi din clasa lui începuseră să-l umilească pentru că nu era ca ceilalţi”, a afirmat adolescenta în vârstă de 15 ani, sub rezerva anonimatului.

 

Din acest motiv, Vladislav „nu mai voia să trăiască” şi a vrut să se răzbune, a mai spus ea.

 

Vladislav Rosliakov, un elev în vârstă de 18 ani, a fost identificat de autorităţi drept autorul atacului de miercuri, în care 20 de persoane au fost ucise şi alte 44 au fost rănite.

 

Cotidianul Kommersant a afirmat că tânărul „a crescut într-o familie destul de săracă”: tatăl lui, cu handicap, nu locuia cu mama băiatului. Femeia lucrează într-o clinică şi este membră a Martorilor lui Iehova, organizaţie considerată „extremistă” şi interzisă în Rusia.

 


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn