Google+

(P) Compania StarNet a lansat cea de-a patra expozitie de picturi din cadrul proiectul StarArt

(P) Compania StarNet a lansat cea de-a patra expozitie de picturi din cadrul proiectul StarArt
Embed:

Compania StarNet a lansat cea de-a patra expozitie de picturi din cadrul proiectul StarArt. Vernisajul cu denumirea Tezaurul Chisinaului a fost expus inainte de ziua orasului, iar astfel compania Starnet isi propune sa valorifice si sa atraga atentia cetatenilor orasului nostru, la patrimoniul cultural arhitectural al capitalei si sa trezeasca dorinta de a contribui la dezvoltarea Chisinaului.

 

Aurelia SALICOV, DIRECTOR COMPANIA STARNET SOLUȚII: “Invitam toti clientii StarNet sa viziteze oficiile noastre pentru a admira adevaratul tezaur al municipiului Chisinau.”

 

Seria inedita de tablouri, dedicate bijuteriilor arhitecturale ale orasului Chisinau a fost realizata de artistul plastic Ghenadie Sontu, care considera ca proiectul StarNet este o investitie in capitalul uman al fiecaruia dintre noi.

 

Ghenadie ŞONȚU, PICTOR: „Apreciez in special responsabilitatea sociala a companiei de care da dovada. Apreciez ca datorita companiei, putem aduce publicul larc fata in fata cu o oglinda ai identitatii Chisinaului.”

 

Laurenţia FILIPSCHI, PREŞEDINTE ASOCIAȚIA JUNIOR ACHIEVEMENT, PARTENER STARART: „Sunt niste picturi extraoridinare, realizate in culorilie toamnei si a companiei StarNet. Va doresc succese si sper ca la anul sa vin la o noua deschidere a unei noi expozitii la fel de frumoase.”

 

Proiectul StarArt este la a patra editie, iar misiunea acestuia este de a promova tinerele talente si a cultiva gustul estetic in randul populatiei. Expozitia se va desfasura in perioada 1 octombrie- 20 decembrie in Centrele de Vanzari StarNet din sectoarele Botanica, Rascani si Centru.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din IT
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn