Vara aceasta Moldtelecom iti ofera cele mai multe cadouri. Profita acum de cea mai buna ofera si bucura-te de televiziune digitala cu cele mai multe canale HD si Internet fix la viteza de 100 Mbps la doar 95 lei pe luna pentru primele 6 luni de la conectare. In plus, primesti conectare la domiciliu, mediabox si echipament wifi - absolut gratuit, iar serviciul Multiscreen si video biblioteca Megogo incluse in pachet, ca sa petreci cele mai frumoase seri alaturi de cei dragi, urmarind filme si emisiuni intr-o calitate exceptionala.

Publicat:24.05.2018, 12:59

În aceasta perioada, când timpul e perfect pentru activitati distractive în aer liber, serile se încheie în mod relaxant alaturi de familie. De aceea timpul petrecut alaturi de cei dragi e întotdeauna mai placut, când ai la dispozitie un continut TV diversificat si conexiune la Internet pentru multitudinea de activitati captivante online.

La doar 95 lei pe luna, te bucuri de 190 de canale TV cu un continut bogat, potrivit pe gustul fiecarui membru al familiei. Ai canale TV autohtone, internationale, 36 dintre ele în format HD, care îti vor pune la dispozitie cele mai noi si apreciate filme Hollywood, blockbustere, comedii de prima clasa, emisiuni de divertisment, documentare fascinante despre natura, istorie, 24 H de hituri muzicale si desigur cele mai îndragite emisiuni si desene animate pentru copii.

În plus, ai serviciul Multiscreen si video biblioteca Megogo incluse gratuit în pachet. Cu serviciul Multiscreen vizionezi canalele preferate oricând si de oriunde ai fi, direct de pe smartphone, tableta sau laptop. Nu vei rata meciurile importante de fotbal, concursurile muzicale, iar copii vor avea mereu o sursa de distractie când sunteti în transport. Serviciul Megogo, îti ofera, de cealalta parte, o multime de filme, emisiuni, show-uri tv si desene animate fara pauze de publicitate.

Si asta nu e tot. Televiziunea digitala de la Moldtelecom îti pune la dispozitie functii interactive: pauza, reluare, înregistrare; ghidul electronic de programe cu posibilitatea de a seta liste de programe favorite, arhiva TV, schimbarea limbii de difuzare si a subtitrarilor precum si o telecomanda unica.

Conectarea serviciilor este gratuita, la domiciliu, iar mediabox-ul si echipamentul wifi le primesti CADOU.

Alege pachetul care ti se potriveste cel mai bine:

Oferta este valabila pâna la 15 august si disponibila pentru blocurile locative care sunt conectate la retea de fibra optica.

Suna acum la 1180 si profita de cea mai buna oferta.

Moldtelecom este operatorul numarul 1 în solutii mobile, fixe internet si TV integrate

*Acest articol este un produs comercial