Google+

Dupa anuntul ca liberalii il inainteaza pe Valeriu Munteanu in cursa pentru sefia capitalei, Andrei Nastase nu mai poate miza pe sprijinul PL: "Fiecare partid poate sa aiba optiunea sa, noi o sa o respectam" - VIDEO

Dupa anuntul ca liberalii il inainteaza pe Valeriu Munteanu in cursa pentru sefia capitalei, Andrei Nastase nu mai poate miza pe sprijinul PL: "Fiecare partid poate sa aiba optiunea sa, noi o sa o respectam" - VIDEO
Embed:

Dupa anuntul ca liberalii il inainteaza pe Valeriu Munteanu in cursa pentru sefia capitalei, Andrei Nastase nu mai poate miza pe sprijinul PL. Liderul PPDA sustine ca poarta acum negocieri cu alte partide, printre care si PAS, ca sa obtina sustinerea acestora.

 

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: „Am luat de pozitia domnului Chirtoaca care au spus intr-o emisiune ca trebuie sa mearga la alegeri indiferent cat vor lua. Fiecare dintre partide poate avea optiunea sa, noi o vom respecta.” 

 

Nastase nu a precizat, totusi, de la ce partide asteapta sprijin in campania electorala si cu cine anume discuta. A numit doar partidul Maiei Sandu, desi lasa sa se inteleaga ca ar fi mai multe.

 

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: „Am reusit sa discut cu reprezentantii catorva partide. Ne-am adresat colegilor nostri de la PAS.”

 

Vicepresedintele PAS, Igor Grosu ne-a spus ca formatiunea va anunta miercurea viitoare daca il sustine pe Nastase sau va avea propriul concurent. Partidele de dreapta au deja doi candidati la functia de primar al capitalei dupa ce aseara, Valeriu Munteanu a fost inaintat de PL.

 

Fostul ministru al Mediului a tinut sa precizeze ca demisia colegului sau de partid, Dorin Chirtoaca a fost regizata, iar scopul sau este sa faca asa incat orasul sa nu ajunga sub conducerea socialistilor sau democratilor.

 

Valeriu MUNTEANU, CANDIDAT PL: „Nu am facut niciodata promisiuni si nu voi face vom vea un dialog sincer cu locuitorii Chisinaului despre cum se poate fi dezvoltat orasul in continuare.”


Pana acum, alte partide nu si-au anuntat candidatii. Democratii au declarat ca nu vor intra in cursa, ci vor sustine oricare candidat comun al dreptei. Comunistii se mai gandesc, iar socialistii spun ca isi vor prezenta concurentul duminica. Si primarul-interimar, Silvia Radu a spus luni ca inca nu a decis daca vrea sa participe la scrutin. Alegerile locale noi la Chisinau si Balti vor avea loc pe 20 mai. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Politic

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn