Google+

Nici n-au inceput bine, ca s-au si blocat. Negocierile pentru crearea unei noi majoritati parlamentare stau pe loc - VIDEO

Nici n-au inceput bine, ca s-au si blocat. Negocierile pentru crearea unei noi majoritati parlamentare stau pe loc - VIDEO
Embed:

Nici n-au inceput bine, ca s-au si blocat. Negocierile pentru crearea unei noi majoritati parlamentare stau pe loc, dupa ce reprezentantii celor 4 partide pro-europene s-au intalnit in aceasta seara. Niciun rezultat, ca de obicei.

 

Marian LUPU, LIDER PD: ”Pot sa constat un blocaj, determinat de pozitia colegilor de la pldm, care insista pe dreptul de desemnare a prim-ministrului.”

 
Valeriu STRELET, VICEPRESEDINTE PLDM: ”PLDM urmeaza sa-si convoace organele de conducere, in cel mai scurt timp consiliul politic.


Mihai GHIMPU, LIDER PL: ”Am impresia ca RM trebuie sa traiasaca in dependenta de vrerea CNP al PLDM. Iata ce am inteles. Dar banuiesc ca e acelasi joc, taraganere de timp, ca sa ajungem la anticipate.” 


Iurie Leanca nu a facut declaratii pentru presa, desi a fost prezent la discutii. Liderii partidelor pro-europene au declarat ca nu se vor mai intalni pana cand PLDM nu se va intruni in cadrul consiliului national politic, care ar putea sa aiba loc dupa Craciunul pe stil vechi. Astazi democratii au publicat lista celor 35 de deputati care sunt gata sa formeze o majoritate parlamentara, formata din deputatii PD, la care se adauga neafiliata Lidia Lupu care a trecut recent de la socialisti in fractiunea PD, cei 14 fosti comunisti, dar si Petru Stirbate, care a plecat de la PLDM si a anuntat astazi ca adera  la Platforma Social-Democrata.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Politic

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn