Google+

Premierul spune ca i-a sunat pe liderii protestatarilor ca sa stabileasca o intrevedere, insa nu au ajuns la o intelegere - VIDEO

Premierul spune ca i-a sunat pe liderii protestatarilor ca sa stabileasca o intrevedere, insa nu au ajuns la o intelegere - VIDEO
Embed:

Premierul spune ca i-a sunat pe liderii protestatarilor ca sa stabileasca o intrevedere, insa nu au ajuns la o intelegere. Seful statului, premierul si presedintele Parlamentului s-au intalnit astazi si au discutat inclusiv despre proteste.


Pavel FILIP, PRIM-MINISTRU: ”Am discutat despre o posibila convocare a CSS. Despre gradul de criminalitate. Si despre proteste tot.”


Intre timp, Pavel Filip spune ca a incercat sa  aiba o intalnire cu liderii protestatarilor.


Pavel FILIP, PRIM-MINISTRU: ”Am telefonat liderii protestatarilor. Nu va pot spune pe cine, pentru ca nu am convenit o interevedere.”


Premierul afirma ca asteapta scrisoarea pe care cei de la Forumul Civic urmeaza sa i-o trimita cu lista de conditii pe care le vor realizate. 


Pavel FILIP, PRIM-MINISTRU: ”Conditiile lor se regasesc in planurile noastre.”


Cat despre conditiile impuse de guvernul Ciolos in scrisoarea trimisa...


Pavel FILIP, PRIM-MINISTRU: ”Sunt si obiectivele noastre. Pachetul de integritate va fi maine la guvern.”


Pe langa numirea unui guvernator la BNM, un audit la cele mai importante banci din tara, dar si evaluarea activitatii procuraturii si CNA, una dintre conditii vizeaza implementarea Acordului de Asociere. Astazi, in cadrul sedintei comisiei pentru integrare europeana, ministrul de Externe a mentionat ca am implementat documentul in proportie de 60 la suta. Premierul roman afirma ca Bucurestiul este gata sa ne acorde prima transa de 60 de milioane de euro, doar in anumite conditii. Tara noastra are nevoie urgenta de bani pentru suport bugetar, in conditiile in care anul trecut Uniunea Europeana si Banca Mondiala au taiat finantarea externa dupa furtul miliardului, iar saptamana trecuta ministrul Finantelor a mentionat ca exista riscul sa nu avem bani pentru salarii in luna februarie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Politic

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn