Google+

VIDEO - Este sau nu Vlad Plahotniuc candidatul PD la functia de premier? Raspunsul democratului Sergiu Sirbu lasa loc de un raspuns pozitiv

VIDEO - Este sau nu Vlad Plahotniuc candidatul PD la functia de premier? Raspunsul democratului Sergiu Sirbu lasa loc de un raspuns pozitiv
Embed:

Este sau nu Vlad Plahotniuc candidatul democratilor la functia de premier? Ce a raspuns deputatul PD Sergiu Sirbu. Sirbu a precizat ca persoana propusa de PD va fi una integra si chiar daca presedintele va spune ca exista suspiciuni de coruptie, ii vor fi aduse probe care sa-l contrazica. Liberalul Valeriu Munteanu a mai spus ca decizia pana la urma ii revine sefului statului.

 

Presedintele Timofti: "Asupra candidatului la functia de prim-ministru nu trebuie sa planeze suspiciuni de coruptie"

 

Intrebat daca asupra lui Vlad Plahotniuc, cel despre care unele surse spun ca este candidatura la functia de premier care va fi inaintata presedintelui, planeaza suspiciuni de coruptie, deputatul PD Sergiu Sirbu a raspuns urmatoarele: 

 

Sergiu Sirbu, deputat Partidul Democrat: „[...] Inchipuiti-va o campanie de 5-6 ani, regizata, finantata la greu din bani stim noi de unde. 5-6 ani de manipulare, de minciuna 5-6 ani de o campanie care este absolut evident ca pe oricine poti sa-l murdaresti din cap pana-n picioare. [...] Va asigur, PD va inainta un candidat absolut integru si nu va plana niciun fel de suspiciuni de coruptie, si dl presedinte nu va avea niciun motiv sa refuze acel candidat. Daca va fi nevoie, voi veni si cu probe in acest sens. - Este dl Plahotniuc acest candidat? - Vom vedea in urmatoarele doua zile".

 

Liberal-democratul Iurie Tap a comentat decizia celor 7 deputati PLDM de a vota un nou guvern.

 

In aceasta seara, liderul PN Renato Usatii a incarcat o inregistrare video pe contul sa de Facebook, in care afirma ca astazi in cadrul consultarilor cu seful statului, democratii au propus candidatura lui Vlad Plahotniuc, insa Nicolae Timofti nu este de acord.

 

Joi, 14 ianuarie, este ultima zi in care presedintele poate semna un decret de desemnare a unui candidat la functia de prim-ministru.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn