Politistii spanioli au salvat un adolescent roman de 16 ani, exploatat sexual chiar de familia lui, relateaza telencinco.es.

Publicat:30.12.2018, 09:54Caz cutremurator al unui adolescent de 16 ani, de origine româna, vândut chiar de familia lui în diverse orase din Spania.


Politia Nationala l-a salvat pe adolescent dupa arestarea unui barbat pentru corupere de minori care avusese relatii sexuale cu victima. Rudele minorului au fost arestate iar acesta a ajuns într-un centru de plasament. 


Parintii si fratele românului de 16 ani sunt acuzati de trafic de persoane, exploatare sexuala, fals în documente si santaj.


Politia a aflat de acest caz dupa ce un barbatul, chemat la casa românilor pentru efectuarea unor lucrari, s-a autodenuntat la un comisariat din Zamora.


Dupa ce a întretinut relatii sexuale cu victima era santajat de proxenetii români.

Acestia l-au trimis în camera copilului, despre care i-ar fi spus ca este major si i-au prezentat si o identitate falsa. Ulterior proxenetii l-au santajat ca dezvaluie autoritatilor ca a întretinut relatii sexuale cu un minor si l-au amenintat cu moartea. Barbatul le-a platit de doua ori 432 si 700 euro apoi s-a dus la politie.