Un barbat in varsta de 57 de ani din judetul Bacau a murit dupa ce a fost atacat cu brutalitate de cea care i-ar fi fost iubita.

Publicat:01.06.2018, 06:29Suspecta ar fi dat buzna în casa fostului ei soţ, unde se afla şi victima, care a fost gasita zacând cu rani grave la cap şi nu a mai putut fi salvata.


Vecinii povestesc ca femeia în vârsta de 61 de ani ar fi mers miercuri în gospodaria fostului ei sot, din localitatea Gârleni, judetul Bacau. Acolo se afla si victima, care, dupa cum spun apropiatii, era iubitul ei. Cum individa era pusa pe scandal si într-o stare avansata de ebrietate, fostul partener ar fi încercat sa o loveasca, iar un vecin, martor la cele întâmplate, a intervenit pentru a-i desparti.


“De 3 ori l-am oprit ca dadea sa dea cu furca în nevasta lui. Toma era înauntru, eu înauntru nu am fost”, povesteşte martorul.


Dupa putin timp, femeia ar fi intrat în casa si acolo l-a omorât pe barbatul de 57 de ani, spun surse din ancheta. Vecinii, alertati de tipete, au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns politistii.

Potrivit anchetatorilor, victima i-ar fi facut femeii avansuri, iar aceasta a refuzat. Apoi l-a atacat pe om si i-a provocat rani care i-au adus moartea.

Au venit aici si au baut aici, asa am auzit. Au baut si i-a dat în cap”, spune un vecin.

Se cunosteau ca femeia a fost sotia lui, dar s-au despartit si a venit la ei si a facut scandal”, povesteşte un alt vecin.

Anchetatorii continua cercetarile în acest caz. Femeia, daca va fi gasita vinovata, risca sa stea ani buni în spatele gratiilor.