Google+

O femeie din Marea Britanie a asteptat 8 ani sa-si inmormanteze fiul mort. Vestea bulversanta primita acum de femeie

O femeie din Marea Britanie spune ca fiul ei a fost incinerat, fara acordul ei. Victoria a primit vestea socanta dupa aproape 8 ani.Victoria McMahon, de 37 de ani, a spus că a fost şocată să afle că fiul ei, Jake Francis, a fost incinerat la o lună după ce a făcut întreruperea de sarcină din motive medicale, la Spitalul St Mary din Manchester, în martie 2011.

 

Femeia a aşteptat aproape opt ani să-şi îngroape copilul, care ar fi fost supus unor expertize medicale. În urmă cu o lună, după îndelungi insistenţe, a afat ce s-a întâmplat cu trupul fiului. Fiind catolică, Victoria este împotriva incinerării, relatează Metro.

 

“Vestea m-a distrus. Îi aşteptam să-mi dea fiul înapoi, ca să-l pot lăsa să se odihnească. Nu am unde să-l plâng. Este o cruzime”, spune Victoria.

 

Victoria dă vina pentru toată tragedia pe doctoriţa care a asistat-o pe timpul sarcinii şi care nu a atenţionat-o că tratamentul pe care îl lua pentru epilepsie i-ar putea afecta fătul.

 

La şase luni de sarcină, medicii i-au spus că fiul nenăscut prezinta un risc ridicat de leziuni ale creierului şi “deformare fizică majoră”. Atunci a recurs la întreruperea de sarcină şi şi-a dat permisiunea pentru autopsie şi alte teste medicale, care ar fi putut ajuta alte familii în viitor.

 

Victoria McMahon a solicitat însă trupul copilului după finalizarea testelor, întrucât, potrivit tradiţiei catolice, ar fi vrut să-l îngroape.

 

Acum, femeia a aflat de la o asistentă medicală că nimeni nu a ţinut cont de cererea ei, iar trupul a fost incinerat după o lună, iar cenuşa a fost aruncată în grădina spitalului.

 

Conducerea spitalului şi-a cerut scuze şi i-a oferit şedinţe de consiliere psihologică.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn