Salvare in ultima clipa pentru o romanca stabilita in Italia, dar care s-a mutat in Spania sperand sa-si gaseasca marea iubire.

Publicat:31.10.2018, 07:12

O tânara de 18 ani din România, stabilita în Italia, a plecat în Spania, convinsa de un compatriot cu care a dsicutat pe Facebook, scrie Corriere di Ragusa. Omul, cu care avusese o relatie în trecut, a convins-o ca vor începe o viata noua în Girona. Dar, când tânara a ajuns acolo, a descoperit ca barbatul era casatorit.

Mai mult, omul îsi punea atât sotia, cât si o alta românca, sa se prostitueze, chiar în locuinta sa. Fata a fost violata imediat ce a sosit, apoi barbatul a fortat-o sa ia droguri si a exploatat-o sexual. I-a confiscat telefonul, pentru ca tânara sa nu poata cere ajutor, dar fata mai avea un mobil pe care îl tinea ascuns.

Cu ajutorul acestuia a contactat un prieten din Italia, care a apelat la carabinierii. Acestia au alertat prin Interpol politia spaniola, care a eliberat-o pe românca, dupa un cosmar ce a durat 48 de ore.

Fata s-a întors în Italia, unde locuieste mama sa, iar barbatul este acuzat acum de proxenetism, viol si trafic de persoane.