Politia columbiana l-a arestat din nou pe celebrul asasin al lui Pablo Escobar, cunoscut sub porecla Popeye. Acesta este cercetat intr-un caz de extorcare de bani.

Publicat:26.05.2018, 13:43

Potrivit Daily Mail, infirmaţia a fost confirmata de biroul procurorului general, care a precizat ca urmeaza sa furnizeze mai multe detalii despre reţinerea lui Jhon Jairo Velasquez, în vârsta de 56 de ani.

Popeye a fost eliberat în 2014, dupa ce a stat 22 de ani în închisoare pentru ca a planuit sa-l asasineze pe un fost candidat prezidenţial din Columbia.

În timp ce lucra pentru cartelul Medellin, Velasquez, potrivit propriilor marturisiri, a ucis peste 300 de oameni cu propriile mâini şi a contribuit la uciderea altor aproximativ 3000 de oameni, inclusiv femeia pe care a iubit-o.

Dupa eliberarea din închisoare, el a devenit cunoscut şi pe Youtube, unde a dat multe interviuri vloggerilor, criticând în special guvernul socialist din Venezuela.

NU este vorba ca îmi monetizez povestea vieţii, ci ca trebuie sa spun ce s-a întâmplat. Am fost faimos 30 de ani, iar acum vreau sa am o opinie, pentru ca sunt activist.

Sunt împotriva guvernelor din Venezuela şi Columbia. Sunt împotriva lui Donald Trump, din cauza urii lui faţa de latini. Vreau doar ca parerea mea sa fie ascultata.” spunea el într-un interviu acordat New York Times.

Sursa: Daily Mail