Google+

Roman plecat la munca in strainatate, gasit fara viata de politia irlandeza

O femeie din Fălciu, Roamania a primit cu durere vestea ca sotul sau, plecat la munca in Irlanda, a fost ucis si se banuieste că agresorul ar fi un coleg de munca, tot roman.

 

Rudele povestesc că trupul fără viaţă al bărbatului a fost găsit sâmbătă de poliţişti, iar tot ei au fost cei care au anunţat familia, scrie Vremea Nouă.
Tatăl victimei susţine că a luat legătura cu Consulatul şi aşteaptă să demareze procedurile de aducere în ţară a corpului neînsufleţit.


Victima era din localitatea Vetrisoara, însă după căsătorie s-a mutat în Fălciu. Bărbatul plecase la muncă în străinătate de aproape o lună. Acesta a plecat în Irlanda pentru că acolo avea mai mulţi apropiaţi.


Familie suspectează că cel care l-a ucis era tot român.

 

“A fost omorât în Irlanda. Am primit vestea cea mai grea, acum, de sărbători. Nu stim ce s-a întâmplat, de fapt, nu stim niciun alt amănunt. Tot ceea ce am fost informaţi este că a fost ucis, iar cel care a făcut fapta este tot român, coleg român. El locuia la Fălciu, cu soţia lui, Dana. Nu avea copii. Urmează să vedem ce este de făcut, cum poate fi adus acasă”, a spus o nepoată a lui Ion Dobre, bărbatul ucis în Irlanda.

 

“Deocamdată, noi nu am primit nicio informaţie oficială. Oricum, procedura este că, în asemenea cazuri, organele de anchetă ne sesizeazã pe noi doar dacã mai au nevoie de informatii suplimentare din tara de origine sau, câteodată, dacă trebuie sã anunţăm noi familia celui în cauză. Dar dacă lor le sunt clare cazurile pe care le au de rezolvat si nu au nevoie de date suplimentare cu care să îi putem ajuta, nu ne solicită şi nici nu suntem anunţaţi. Dar ne vom interesa despre acest caz”, a spus Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Vaslui.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn