A infruntat pustiul Sahara si a fost printre primii 100 care au ajuns la finish. Moldoveanul Dumitrii Volosin s-a clasat pe locul 88 dintre cei aproape 1200 de participanti, care au participat la competitie. A indurat caldura infernala a desertului, avand in spate un rucsac de 15 kg in spate.

Publicat:15.04.2017, 13:18

Dmitrii Volosin a pornit la Cursa Nisipurilor cu mult entuziasm. S-a pregatit doi ani pentru aceasta competitie, iar eforturile i-au fost rasplatite. A ajuns la linia de finis al 88-lea, lasand in urma sa peste o mie de participanti. Intr-o postare pe facebook, acesta spune ca isi doreste sa ajunga cat mai curand acasa. Mai mult, are si pofte culinare. Ar manca cartofi prajiti cu rosii murate. 

La Maratonul Nisipurilor au participat aproape 1200 de persoane din 51 de tari ale lumii. Volosin este primul moldovean care participa la aceasta cursa. Competitia e la cea de-a 32 editie, iar traseul se schimba in fiecare an. Pana acum, Dmitrii Volosin a mai participat la curse renumite prin conditiile dure. El este primul conational care a mers la unul dintre cele mai dificile ultramaratoane din lume “Comrades Marathon” din Africa de Sud.