Google+

Adrian Ursu si Connect-R si-au unit talentele si au creat o productie muzicala “Mai Fierbinte.” Pentru a tine fanii in suspans, artistul moldovean a lasant teaser-ul pentru videoclip - VIDEO

Adrian Ursu si Connect-R si-au unit talentele si au creat o productie muzicala “Mai Fierbinte.” Pentru a tine fanii in suspans, artistul moldovean a lasant teaser-ul pentru videoclip - VIDEO
Embed:

Adrian Ursu si Connect-R si-au unit talentele si au creat o productie muzicala “Mai Fierbinte.” Asa se numeste piesa pentru care cei doi au facut un duet si in care canta despre dragoste si pasiune. Pentru a tine fanii in suspans, astazi, artistul moldovean a lasant teaser-ul pentru videoclipul ce va aparea saptamana viitoare.

 

Dupa piesa “boabe de cafea” Adrian Ursu vrea sa-si surprinda fanii cu o melodie fierbinte la inceput de toamna. Artistul moldovean insa nu revine singur, ci alaturi unul dintre interpretii de top de peste Prut, Connect-R. 

 

Astazi Adrian Ursu, a publicat teasear-ul la videoclip pe pagina sa de facebook.

 

Cantaretul moldovean spune ca de un an si jumatate munceste la aceasta piesa, iar colaborarea cu Connect-R este un motiv mare de bucurie pentru el. 

 

Adrian URSU, INTERPRET: Eram sceptic ca va accepta”

 

 Cei doi canta drespre dragoste si pasiune. Desi pare a fi o piesa de vara, Adrian Ursu spune ca pregatit-o pentru aceasta toamna. Secventele din videoclip in care apare si Connector-R au fost filmate in Romania, in rest Adrian Ursu a calatorit in America si Thailanda pentru peisaje mai frumoase.

 

De acesta data, modelul Victoria Bolboceanu, care este si eroina lui Carlas Dreams, a inlocuit-o in videoclip pe sotia lui Adrian Ursu, Irina Negara. Videoclipul, regizat de Roman Burlaca, va fi lansat saptamana viitoare. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn