Google+

Aduna semnaturi pentru a intra in cursa electorala. Cine este tanarul care la 21 de ani vrea sa fie consilier municipal - VIDEO

Aduna semnaturi pentru a intra in cursa electorala. Cine este tanarul care la 21 de ani vrea sa fie consilier municipal - VIDEO
Embed:

Un student in varsta de 21 de ani vrea sa fie consilier municipal. Marin Chersac a inceput sa adune semnaturi pentru a se inregistra in cursa electorala. Ce-i drept, deocamdata, doar de la familie si prieteni, dar tanarul are planuri mari. Spune ca si-a facut un site si ca vrea sa se implice mai activ in viata publica a orasului.

 

Marin CHERSAC, STUDENT: ”Pana acum am dat la familie, prieteni, am fost prin parcuri, care semneaza, care nu, care-s socati, nu le vine a crede”

 

Tanarul a fost filmat de curajtv in fata sediului Postei Centrale, unde incerca sa adune semnaturi. 

 

Marin CHERSAC, STUDENT: ”In ziua de azi tinerii cam rar se implica in activitate publica si chiar in relatii cu oamenii, facem parte din diferite ong-uri si participam activ”

 

Deocamdata insa Marin a inceput cu pasi mici.  

 

Marin CHERSAC, STUDENT: ”Am facut site-ul meu si o sa-l fac public dupa ce o sa fiu inregistrat.”

 

Astazi nu l-am gasit pe tanar la Kilometrul Zero. Marin Chersac are 21 de ani si este student la Academia de Studii Economie, la Facultatea Administrare Publica. Pentru a se inscrie in cursa, el trebuie sa adune 250 de semnaturi. Potrivit legislatiei, pot beneficia de dreptul de a fi ales persoanele care au trecut de 18 ani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn