Google+

Al cui este microbuzul? A ars, a fost stins si a ramas asa intr-o curte de la Botanica, iar locuitorii de acolo cer sa fie evacuat. Elevii isi petrec timpul in el - VIDEO

Al cui este microbuzul? A ars, a fost stins si a ramas asa intr-o curte de la Botanica, iar locuitorii de acolo cer sa fie evacuat. Elevii isi petrec timpul in el - VIDEO
Embed:

Un microbuz care a ars acum cateva saptamani le da batai de cap locatarilor unui bloc din capitala si administratiei unui liceu. Dupa ce a fost mistuit de flacari, vehiculul sta neclintit in drum. Nemultumiti, oamenii cer ca masina sa fie evacuata si se plang ca nimeni nu-i baga in seama. Politia spune ca nu este responsabila de evacuare.

 

Tatiana NASTAS, REPORTER PRO TV: “Din luna august, de cand a ars, microbuzul asa si nu a fost urnit din loc. Pe langa aspectul nu tocmai placut, din cate se poate vedea, vehiculul se transforma incet intr-un tomberon, iar nimeni din autoritati nu face nimic.”

 

Microbuzul ar fi ars la sfarsitul lunii august pe strada Valea Crucii din sectorul Botanica al capitalei. Locatarii blocului din preajma spun ca atunci cand a avut loc incendiul, alaturi mai era o masina care la fel a fost afectata de flacari.

 

“Masina ceea mica a fost luata de aici, dar asta aramas aici parca e o relicva.”

 

“Ne deranjeaza, dar chiar nu avem ce face, e treaba politiei. In primul rand e disconfort vizual, nu e placut sa vezi o masina arsa parcata in poarta scolii.”

 

Oamenii spun ca nici nu stiu al cui este vehiculul. Ei sustin ca s-ar fi adresat la politie, care insa le-ar fi spus ca nu este responsabila de evacuarea vehicului. 

 

“El probabil ca nici nu locuieste aici la noi, a parcat aici si a lasat-o si intr-o seara a luat foc.”

 

“Ne deranjeaza, dar nimeni nu stie al cui este, am intrebat de vecini, mi-au zis ca a ars.”

 

Mai mult, microbuzul sta parcat chiar in poarta liceului Nicolae Iorga din capitala, iar din spusele oamenilor, copiii au gasit loc de joaca in vehicul ars.

 

“El noua tare ne incurca, in primul rand pe aici umbla copiii, se joaca, se baga inauntru, scoala este alaturi. Este dezastruos.”

 

“Nimeni nu se uita dupa ei. Ceva se poate intampla.”

 

“Copiii sunt copii, nu le poti face nimic.”

 

Administratia liceului a refuzat sa vorbeasca in fata camerelor de luat vederi. Directoarea institutiei ne-a spus ca incearca si ea sa rezolve problema, insa deocamdata toti ii trantesc usa in nas. Nu am reusit sa-l gasim pe proprietarul microbuzului.

 

Solicitati de Pro Tv, reprezentantii politiei ne-au spus ca vehiculul nu este evacuat de acolo asa cum proprietarul, care sustine ca masina i-ar fi fost incendiata, asteapta sa faca o expertiza, pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit focul. Din spusele oamenilor legii, responsabil de evacuarea acesteia este anume proprietarul, care le-ar fi promis ca luni va evacua masina de acolo.

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn