Google+

Bradul cu cetina... de cauciuc, ridicat langa o vulcanizare din capitala a fost inaugurat. Reactia oamenilor atunci cand vad pomul - VIDEO

Bradul cu cetina... de cauciuc, ridicat langa o vulcanizare din capitala a fost inaugurat. Reactia oamenilor atunci cand vad pomul - VIDEO
Embed:

Bradul cu cetina... de cauciuc, ridicat langa o vulcanizare din capitala a fost inaugurat. Mecanicii de acolo care l-au creat, l-au impodobit si i-au aprins luminitele. Trecatorii spun ca pomul de Craciun neobisnuit ii poate face concurenta celui din Piata Marii Adunari Nationale.

 

Obisnuit sa duca fiecare lucru pana la capat, Sergiu, care este mecanic la vulcanizare, a facut-o si in cazul bradului creat din 80 de anvelope uzate. Zilele trecute a vopsit pneurile, iar apoi a impodobit pomul si i-a aprins luminitele.

 

Sergiu BEKET, MECANIC AUTO: “Eu as fi bucuros daca cineva a face la anul unul si mai frumos ca acesta, poate au alte idei, este doar o idee de incercare, sa facem ceva frumos ca sa atraga ochiul omului.”

 

Cei care trec pe langa vulcanizare se opresc pentru a face poze bradului cu miros de cauciuc. Mai in gluma, mai in serios, oamenii spun ca acesta i-ar putea face concurenta pomului din centrul capitalei. 

 

“Este tare, tare fain”“ O idee destul de interesanta, un spirit deosebit”

 

“ Creativ. Imi place, este placut.”

 

“Foarte original pentru un brad de anul nou, este original ca este vulcanizare si este autentic.”

 

In varful bradului a fost instalata si o “stea”, care, de fapt, este o roata de la masina. Dupa sarbatori, pomul va fi strans, iar anvelopele vor fi duse la reciclare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn