Google+

Calareti, dansatori si instrumentisti au defilat la parada organizata cu mult fast la Orhei. Desi a fost condamnat la 7 ani de inchisoare, Ilan Sor a fost cel care a dat startul evenimentului si a pasit falnic in fruntea coloanei - VIDEO

Calareti, dansatori si instrumentisti au defilat la parada organizata cu mult fast la Orhei. Desi a fost condamnat la 7 ani de inchisoare, Ilan Sor a fost cel care a dat startul evenimentului si a pasit falnic in fruntea coloanei - VIDEO
Embed:

La Orhei e sarbatoare mare astazi. Hramul orasului e marcat cu mult fast, iar in centrul atentiei este Ilan Sor, care anul trecut a lipsit, fiind in arest la domiciliu. In acest an desi a fost condamnat la 7 ani si sase luni de inchisoare acesta a dat startul evenimentului si a pasit falnic in fruntea coloanei, care a marsaluit pe strada principala din oras.

 

Calareti, dansatori si instrumentisti au defilat la parada, organizata cu mult fast, pe strada Vasile Lupu din Orhei. Fireste, coloana imensa a fost condusa de primarul, Ilan Sor, condamnat in luna iunie la 7 ani de puscarie. Acesta a fost insotit de Episcopul de Orhei. 

 

Intampinat de localnici cu ropote de aplauze, primarul a urcat pe scena pentru a-i felicita pe oraseni.

 

Ilan SOR, PRIMAR ORHEI: “Orhei va deveni cel mai bun municipiu din tara. “

 

 Ridicat in slavi de orheieni, Sor s-a prins intr-o hora…

 

Iar apoi s-a perindat pe la tarabe, iar oamenii l-au tot oprit ca sa faca poze cu el sau sa-l salute.

 

Prima doamna de Orhei, interpreta Jasmin, a lipsit.

 

Ilan SOR, PRIMAR ORHEI: “ E la un concert.“

 

 Piata Vasile Lupu a fost plina cu tarabe cu tot felul de bucate. Cei mai multi au fost ademeneti cu mirosul de frigarui.

 

Doar ca pretul i-a cam speriat. Asa ca, unii nu au mai putut cumpara nimic, iar altii si-au luat doar cate putin.

 

Totusi, adevarata imbulzeala a fost  la tarabele unde s-au impartit gratuit turte dulci. Au ciocnit cate un pahar, iar apoi orheienii s-au felicitat unul pe altul.

 

Pe scena au urcat artisti locali de muzica populara si usoara. Totusi, marea surpriza este celebra formatie Modern Talking, care va evolua dupa ora 22. Spectacolul va culmina cu focuri de artificii. Cati bani s-au cheltuit pentru toate, responsabilii de la primaria Orhei nu ne-au spus. Au mentionat doar ca s-au alocat bani din bugetul primariei, dar au fos oferiti si de asociatia condusa de un consilier local.

 

In iunie, Ilan Sor a fost condamnat la 7 ani si jumatate de inchisoare intr-un penitenciar de tip semiinchis. El a fost acuzat de procurori ca ar fi obtinut din Banca de Economii peste 5 miliarde de lei, pe care i-ar fi spalat ulterior prin firmele sale off-shore. Sor se declara nevinovat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn