Google+

Cateva pasaje subterane din capitala ar putea arata, in sfarsit, civilizat, spun autoritatile. Asta se intampla abia acum, dupa aproape 30 de ani de cand subteranele sunt pline de mizerie - VIDEO

Cateva pasaje subterane din capitala ar putea arata, in sfarsit, civilizat, spun autoritatile. Asta se intampla abia acum, dupa aproape 30 de ani de cand subteranele sunt pline de mizerie - VIDEO
Embed:

Cateva pasaje subterane din capitala ar putea arata, in sfarsit, civilizat. Autoritatile capitalei au anuntat ca vor repara cateva treceri. Asta se intampla abia acum, dupa aproape 30 de ani de cand subteranele sunt pline de mizerie, iar noaptea se inchid asa incat pietonii nu au decat sa treaca strada printre masini.

 

Din cele 20 de pasaje, care sunt in Chisinau  municipalitatea poate repara doar opt dintre ele, celelalte se afla din 2014 in gestiunea agentilor economici.

 

Sabina HIRIANOV, REPORTER PRO TV:Scarile jerpelite vor fi reparate, peretii vor fi vopsiti, iliminatul obisnuit va fi inlocuit cu unul, care nu poate fi vandalizat, iar o data cu reparatia acestora va disparea si mirosul intepator.” 

 

 Reparat ar urma sa fie si pasajul de la intersectia bulevardului Stefan cel Mare si Sfant cu strada Ciuflea, care arata mizerabil. Oamenii, care trec des pe aici, spun ca sunt ingroziti.  

 

Totusi reparatia nu va incepe in zilele apropiate. Autoritatile sunt abia la faza de proiect. 

 

Vadim BRANZANIUC, PURTATOR DE CUVANT PRIMARIA CHISINAU:Ne planificam ca pe parcursul lunii ianuarie-februarie sa finalizam lucrarile de proiectare, astfel ca in luna martie sa intram in reparatie.”

 

 Costul lucrarilor inca nu se stie, insa bani pentru reparatie vor fi alocati din bugetul municipal.  

 

Vadim BRANZANIUC, PURTATOR DE CUVANT PRIMARIA CHISINAU: „Nu cred ca pe perioada de lucrari va crea atat de multe nemultumiri in randul cetatenilor. Sunt lucrari, care trebuiesc executate.”

 

 Trecerile subterane din Chisinau nu au mai fost reparate din 90.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn