Google+

Cativa barbati de la Mereni si Chetrosu si-au "organizat" distractie pe loc gol: au facut din balta patinoar si s-au apucat sa joace hochei - VIDEO

Cativa barbati de la Mereni si Chetrosu si-au "organizat" distractie pe loc gol: au facut din balta patinoar si s-au apucat sa joace hochei - VIDEO
Embed:

Te-ai gandi ca iarna, la sat, n-ai ce face altceva decat sa stai intins pe soba. Ba bine ca nu! Cativa barbati de la Mereni si Chetrosu au doborat acest stereotip si au gasit distractie pe loc gol. Ei au curatat cu lopetile o balta si au transformat-o in patinoar. Si-au luat crose si echipament special si s-au apucat sa joace hochei.

 

Sorina OBREJA, REPORTER PRO TV: “Daca vrei cu adevarat sa te bucuri de iarna gasesti cum si unde. Asa au procedat acesti barbati care au gasit aceasta baltoaca de langa localitate si au tranformat-o intr-un teren pe care sa joace hochei.


Iata cum intr-un sat se poate crea patinoar: mai intai se gaseste o balta potrivita si inghetata. Se iau cateva lopeti si se curata bine zapada de pe ea. 

Important e ca pentru intrarea la acest patinoar nu se ia taxa. 

Barbatii si-au instalat si porti create de ei din ce-au avut pe-acasa – sarme si bucati de lemn, iar crosele si echipamentul special le-au cumparat. 

Distractia i-a insufletit pe toti. 

Cativa din amatorii de hochei au venit aici si cu copiii. 


Cum te cheama? Sorin. Ce faci aici? Patinez.


Hocheistii de la Mereni i-au indemnat si pe oraseni sa iasa din case si sa aiba o iarna activa. Iar pentru curtile pline de zapada au sugerat cateva solutii. 

Asa ca iarna e frumoasa pentru cei care o traiesc frumos.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn