Desi Craciunul le-a prins in spitale, Mosul nu a uitat de ele si le-a adus cele mai frumoase daruri. Vorbim despre femeile care au devenit astazi mamici. Pentru multe dintre ele, venirea pe lume a bebelusilor chiar de Craciun a fost o surpriza, asa ca spera ca aceasta zi sa le poarte noroc toata viata.

Publicat:25.12.2018, 13:17

Alina Pislari facea aseara ultimele pregatiri de Craciun, cand a inteles ca urmeaza sa nasca in aceasta noapte. Este cel mai frumos cadou pentru ea, dar si o mare surpriza, povesteste femeia, intrucat medicii spuneau ca bebelusul ei va veni pe lume dupa revelion.

Craciunul a adus o doza dubla de fericire in casele a zeci de familii din toata tara. Desi sarbatoarea le-a prins la maternitatate, femeile spun ca sunt in culmea fericirii.

Si Tatiana Tatiuc a nascut un baietel in aceasta dimineata, caruia i-a pus numele Bogdan.

La cei 20 de ani, Adelina a devenit mama pentru prima data. A adus pe lume un baietel voinic si sanatos de 3 kilograme si 700 de grame.

„-Tatal meu a crezut ca voi naste pe data de 25 si colegii sotului tot asa spuneau. Copilul este cel mai frumos cadou. „

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal numarul 1 din capitala au pus ghirlande in sectii si au impodobit braduti, pentru a le intampina pe proaspetele mamici cu atmosfera de sarbatoare.

Doctorii spun ca bebelusii se simt bine, iar mamicile spera ca ziua in care s-au nascut copiii sa le aduca noroc.