Daca va doriti o petrecere de neuitat in noaptea dintre ani, sa stiti ca administratorii de restaurante au pregatit deja oferte ademenitoare. Doar ca distractia costa. Va trebui sa scoateti din buzunar pana la cateva sute de euro. In schimb, veti avea parte de mese doldora de mancare, muzica buna si surprize.

Publicat:16.12.2018, 15:33

Ca si in anii precedenti, restaurantele din capitala vin si anul acesta cu fel de fel de oferte. Cei care vor petrece in acest local, de exemplu, vor avea parte de o priveliste ametitoare spre oras si o cina de sarbatoare. Toate pentru un pret de aproximativ 150 de euro. Fireste, administratorii s-au gandit si la programul artistic. 

Natalia DUBINA, ADMINISTRATOARE: “In restaurant pregatim o cina festiva cu prgram artistic. Vor evolua Cristi Teodorovici si Cristina Scarlat. Si oaspetii se vor bucura de bucate alese pregatite de bucatarii nostri cu experienta internationala. “ 

Iar cei care vor sa scape de traditionalele mese la restaurant, pot opta pentru petrecere la terasa. 

Natalia DUBINA, ADMINISTRATOARE: La terasa am pregatit o petrecere dansanta care incepe la orele 11. Va canta la fel Cristi Teodorovici doar ca va avea un alt repertoriu. “ 

Exista oferte si pentru cei care dispun de un buget mai mic. Pentru o persoana in acest restaurant, platiti de la 750 de lei.

Dar si aici preturile cresc odata cu doleantele clientilor. Pe langa bucate alese, administratorii promit si distractie pe cinste cu artisti autohtoni. 

Daca vreti sa petreceti cu o gasca mare de prieteni, ati putea merge la karaoke. Si oferta este tentanta. Pentru 600 de lei, mancati si beti...cat incape. 

Moldovenilor le place sa chefuiasca. Acest lucru este confirmat si de numarul de rezervari facute pana acum. 

Chiar si asa, sunt multi care spun ca nu-si permit o asemenea placere si vor sarbatori acasa... 

...pentru ca de sarbatori, spun oamenii, cel mai important este sa fii alaturi de cei dragi.