Google+

Desi este nevoie de o suma de trei ori mai mare, CMC a alocat 20 de milioane de lei pentru a aduce in ordine Chisinaul dupa dezastrul de saptamana trecuta. Decizia nu a trecut fara scandal - VIDEO

Desi este nevoie de o suma de trei ori mai mare, CMC a alocat 20 de milioane de lei pentru a aduce in ordine Chisinaul dupa dezastrul de saptamana trecuta. Decizia nu a trecut fara scandal - VIDEO
Embed:

20 de milioane de lei pentru a aduce in ordine Chisinaul. Atat a alocat astazi Consiliul Municipal, desi este nevoie de o suma de trei ori mai mare. Ceilalti bani autoritatile locale spera sa-i obtina de la guvern. Subiectul a fost motiv de galceava intre socialisti si liberali.

 

Ion CEBAN, CONSILIER SOCIALIST: "In patru zile nimic nu ati facut ..."

 

Dorin CHIRTOACA, PRIMAR GENERAL: "Istericica de Ceban..."

 

Scandalul a pornit dupa ce primaria a anuntat ca ar avea nevoie in jur de 70 de milioane de lei pentru a face curat in oras, socialistii insa au cerut ca toate calculele sa le fie prezentate pe hartie. 

 

Cei mai multi bani ar urma sa fie cheltuiti pentru a restabili cablurile electrice, dar si pentru a taia si a transporta crengile si copacii cazuti. Seful de la Spatii Verzi spune ca nu are nici utilaje suficiente. 

 

Eliferie HARUTA, SEF SPATII VERZI: "Nu avem ferestraie, dar sunt vechi...O sa facem ordine pana la toamna..."

 

 Anatol APARATU, SEF ADJUNCT LUMTEH: "Avem nevoie de cabluri, ca cele de zinc nu sunt atat de bune..."

 

Iluminatul stradal a fost restabilit doar in centrul capitalei, pe celelalte strazi nu se stie cand se "va face lumina".

 

Primaria ar avea nevoie de bani si pentru a acoperi gropile aparute in asfalt.

 

Stefan RACU, SEF EX-DRUPO: "Avem nevoie de 1 milion de lei..."

 

Astfel, intr-un final consilierii au votat ca din fondul de rezerva al primarie sa fie alocate 20 de milioane de lei. Primarul a spus ca va cere bani si de la Guvern.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn