Google+

Erori la lucrarile de reparatie de la USM: Doua usi dau una in alta: "Sunt pentru aerisire". Reactia administratiei

Erori la lucrarile de reparatie de la USM: Doua usi dau una in alta: "Sunt pentru aerisire". Reactia administratiei
Embed:

Traim in Moldova si asta ne ocupa tot timpul. La Universitatea de Stat din Moldova au loc lucrari de reparatie, insa se pare ca muncitorii de acolo mai comit si unele erori. Doua usi care dau una in alta au fost instalate recent, iar ca sa te strecori pe acolo trebuie sa ai o silueta de viespe. Administratia universitatii spune ca nu este vorba de nicio greseala, usile vor servi doar ...la aerisirea incaperii.

 

Cele doua usi care se deschid una in alta, dau intr-o sala de studii a Universitatii de Stat. Acestea au fost instalate recent, in cadrul lucrarilor de reparatie. Astazi usa cu pricina era inchisa insa, din video postat pe o retea de socializare se vede cum de indata ce este deschisa prima usa, a doua ramane blocata. Asa ca doar cei mai supli studenti au sansa de a se strecura in interior.

 

Muncitorii care lucreaza de zor, sustin ca isi dau toata silinta ca totul sa iasa ca la carte, asa ca este imposibil sa fi comis erori.

 

“Iaca vopsim, tencuim. Noi ne straduim sa fie totul frumos nu are cum sa fie nimic rau.”

 

De cealalta parte, administratia universitatii sustine ca nu este vorba de nicio eroare. Rectorul afirma ca usile au fost instalate astfel intentionat, intrucat ele sunt pentru aerisirea incaperii, asa ca pe acolo nu ar trebui sa treaca studentii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: USM, REPARATIE, usa,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn