Google+

Lectie de curaj si vointa. Elena, o tanara din Ialoveni diagnosticata cu leucemie acuta, are nevoie de ajutorul nostru. Cum putem sa o ajutam - FOTO

Povestea ei este o lectie de viata pentru noi toti. Elena Mocrii, o tanara fotograf din Ialoveni, a fost diagnosticata de curand cu leucemie acuta. Chiar daca este o boala care fura din momentele frumoase a unor tineri nevinovati, Elena nu a incetat sa faca lucrurile pe care le iubeste - fotografia, iar pentru a contiua acest lucru, tanara are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare.Elena a postat un mesaj pe pagina sa de socializare prin care spune ca este hotarata sa lupte pentru viata si vindecarea absoluta a bolii, iar pentru asta are nevoie de ajutorul fiecaruia dintre voi, cei care isi doreste si au posibilitatea sa o ajute.

 

Iata mesajul Elenei:

 

"Dragi prieteni, rude şi oameni superbi pe care am avut ocazia să vă cunosc..

Viaţa este un lucru uimitor de frumos care ni se întîmplă zi de zi fiecăreia din noi, dar cîteodată, tot ea, ne rezervă şi încercări mai puţin plăcute şi mai puţin aşteptate.

Acuma cîteva zile a venit şi rîndul meu să trec printr-un test de luptă, răbdare şi rezistentă. Am fost diagnosticată cu LEUCEMIE ACUTĂ VARIANTA LIMFOBLASTICA (L2). 
Din primele momente cînd am afalat de diagnostic eu am hotărât să mă lupt pentru viaţă şi vindecarea absolută a bolii, iar aici am nevoie de ajutorul enorm din partea fiecăruia dinstre voi, care îşi doreşte şi are posibilitatea să îmi fie alături în aceste momente.

Tratamentul în sine necesită efectuarea de transplant de celule stem hematopoietice. Desigur că costul acestui transplant 250,0000 euro + cheltuielile tratamentului de recuperare este unul colosal pentru noi, însă dorinţa de a mă face bine este mult mai mare! Şi eu vreau să lupt şi să înving, dar nu pot să fac asta fără de voi.

Dragii mei, vin cu o rugăminte către voi toţi care vă doriţi, puteţi şi aveţi posibilitatea să mă ajutaţi în aceste momente un pic dificile pentru mine, să ne ajutaţi să strîngem suma de bani necesară pentru transplant şi tratament. Puţinul vostru va conta enorm de mult pentru mine, iar eu la rîndul meu mă voi ruga să vi se întoarcă binele făcut pentru mine inzecit. 
Vă mulţumesc din suflet pentru că aţi găsit timp să citiţi acest mesaj."
______________________________________________
Detalii cont de binefacere pentru transfer:
B.C. "Mobiasbanca- Groupe Societe Generale" S. A.
Beneficiar: Andronache Rodica 
Cod Fiscal: 2003044023192
Cont curent in MDL: MD55MO2259ASV96545287100
IBAN: MD79MO2259ASV96544807100 (EURO) 
IBAN: MD91MO2259ASV96544567100 (USD)

Persoana de contact: Rodica Andronache
Telefon pentru informatii si donatii: +373 68086531 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn