Google+

Dupa 45 de ani, mai multi absolventi ai unei scoli din Drochia au mers acasa la profesoara lor si i-au spus la multi ani, in ziua in care a implinit 75 de ani. Reactia dascalului - VIDEO

Dupa 45 de ani, mai multi absolventi ai unei scoli din Drochia au mers acasa la profesoara lor si i-au spus la multi ani, in ziua in care a implinit 75 de ani. Reactia dascalului - VIDEO
Embed:

Au absolvit scoala acum 45 de ani, insa nu au uitat de diriginta lor si i-au facut o surpriza de ziua sa de nastere. Mai multi fosti elevi ai unei scoli din Drochia au mers acasa la profesoara lor si i-au spus la multi ani, in ziua in care a implinit 75 de ani. Au stat cu totii la masa si au depanat amintiri, iar la final au lansat focuri de artificii.

 

Profesoara Valentina Bideac din satul Iliciovca, Drochia a avut parte de o surpriza extraordinara. Fostii sai elevi au venit sa o felicite. 

 

Valentina BIDEAC: “Eu nu m-am asteptat, eu stiu ca mereu intra cineva la mine in aceasta zi si lasa o urma. Ma bucur ca am asa elevi, eu la scoala nu am avut elevi preferati, pe toti i-am iubit si ii iubesc ca pe ai mei.”

 

Isi aminteste cu nostalgie cum dupa ce a absolvit universitatea, s-a intors in satul natal, unde a predat limba si literatura rusa timp de 10 ani. Ulterior a devenit profesoara de engleza. A activat la scoala pana in anul 2013, iar de cand a plecat preda ore individuale de engleza. Nu are copii si nepoti, asa ca alinarea sa au fost mereu elevii.

 

Valentina BIDEAC: “Toti copii mici alearga dupa mine si ma numesc mama, vedeti cum soarta a fost, copiii mei nu ii am, insa ei toti sunt copii mei.”

 

Oaspetii spun ca nu puteau trece cu vederea aceasta zi, deoarece profesoara le este ca o mama. 

 

Anatolie LUCHIANIUC: “Elevii care au obtinut multe in profesii si inalte rezultate, ea a educat in fostii sa-i elevi sa fie cumsecade si cinstiti. Ea poate sa se mandreasca cu ei.”

 

 Au stat la o masa ca o familie mare si si-au adus aminte de cele mai frumoase momente din anii de liceu.

 

Boris BIDEAC: “Noi demult cautam un motiv ca sa ne intalnim toti, imi pare rau ca nu a venit toata lumea. Am felicitat-o, ea este multumita si noi la fel.”

 

In cinstea profesoarei, fostii elevi au lansat si focuri de artificii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn