Google+

O mama singura cu 5 copii, care nu avea unde sa stea, isi va creste micutii intr-o casa noua. Mai multi moldoveni stabiliti in Romania au aflat drama prin care trece o femeie din Drochia si au decis sa o ajute - VIDEO

O mama singura cu 5 copii, care nu avea unde sa stea, isi va creste micutii intr-o casa noua. Mai multi moldoveni stabiliti in Romania au aflat drama prin care trece o femeie din Drochia si au decis sa o ajute - VIDEO
Embed:

Dar din dar se face rai... la Drochia. O mama singura cu 5 copii a primit astazi sansa de a-si creste micutii intr-o casa noua. Mai multi moldoveni stabiliti in Romania au aflat ca femeia nu are unde locui, asa ca au pus mana de la mana si in doua luni au ridicat o casuta noua.

 

Mai tot satul s-a adunat astazi cand Rodica si cei 5 copii ai sai au intrat in noua lor casa. Cel mai bucuros e baiatul cel mare.

 

 Andrei CARPENCO: ”Sunt foarte incantat ca avem si noi casuta noastra. Visul nostru sa avem casuta noastra si sunt foarte incantat de evenimentul acesta.”

 

Aceasta femeie isi creste singura cei 5 copii dupa ce primul sot a murit, iar cel de-al doilea, care o si batea, a ajuns la puscarie.

Femeia luase un credit  pentru a pune pe roate un magazin, insa nu l-a putut plati, asa ca banca i-ar fi luat totul: casa, magazinul si cateva hectare de teren. 

 

Rodica CARPENCO: ”Le-au oferit acestor copii sansa de a trai si a se ridica langa mine, sa nu plec peste hotare undeva sa rezolv problemele, da sa pot sa imi fac serviciul aici acasa, sa cresc copiii, sa fie ei langa mine si eu langa ei.”

 

Mai multi moldoveni stabiliti in Romania au pus mana de la mana si au cumparat in Drochia o casa veche, cu 3800 euro. Cu alte 20 de mii au demolat-o si au ridicat una noua.

 

George SIMION, LIDER ACTIUNEA 2012: ”Noi credem ca in tineri ne este viitorul, al neamului, indiferent ca e Drochia, Chisinau, Bucuresti sau Cluj si de aceea am facut apel la toti oamenii pe care ii stim sa doneze si sa ridicam de la zero aceasta casa.”

 

Alexei PALUTA, PRESEDINTE ASOCIATIA TIGHINA”Am avut noroc la oameni buni care au ramas sensibili la reportajele pe care le-am distribuit noi. Mesajul sangele apa nu se face este destinat tuturor cetatenilor.”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn