Google+

O salata cumparata dintr-un magazin i-ar fi dus direct pe patul de spital. Doi barbati din capitala spun ca s-au intoxicat dupa ce au mancat din bucatele procurate - VIDEO

O salata cumparata dintr-un magazin i-ar fi dus direct pe patul de spital. Doi barbati din capitala spun ca s-au intoxicat dupa ce au mancat din bucatele procurate - VIDEO
Embed:

O salata cumparata dintr-un magazin i-ar fi dus direct pe patul de spital. Doi barbati din Chisinau spun ca s-au intoxicat dupa ce au mancat din bucatele cumparate dintr-un magazin. Medicii confirma ca ei au ajuns cu toxiinfectie alimentara, iar adminstratia magazinului baga mana in foc ca nu de la produsele vandute de ei.

 

VIDEO IN CURAND

 

Veaceslav Luca s-a apucat sa ridice un depozit  in curtea casei vineri. Si-a chemat in ajutor un prieten, iar ca sa le fie mai simplu, au cumparat mancare dintr-un magazin.

 

Dumitru ILARION, PACIENT "Am cumparat salata din market, placinta cu cartofi, suba, piept de gaina cu un pic de maioneaza si 4-5 sarmale.”

 

Dupa cateva ore, ambii au inceput sa se simta rau.

 

Dumitru ILARION, PACIENT “Pe la unu de noapte a inceput temperatura. Febra era 39,8. Pe urma frig si am chemat ambulanta si dintr-o data m-au internat.”

 

Veaceslav LUCA, PACIENT “Trei zile am fost internat sub picuratori.”

 

Tatiana MUSTATA, SEF SECTIA NR 5 SPITALUL TOMA CIORBA “Este toxiinfectie alimentara.”

 

Barbatii sunt convinsi ca intoxicatia a fost provocata anume de mancarea de la magazin.

 

Veaceslav LUCA, PACIENT “Ce am avut in frigider, alimentele din casa am mancat cu sotia seara si nu ei nu i-a fost nimic, dar eu am ajuns la spital. De aici si se deduce.”

 

Externat ieri, Veaceslav Luca a mers imediat la magazin cu bonul, dar si cu rezultatele  analizelor medicale.

 

Veaceslav LUCA, PACIENT “Am spus ca uitati-va am procurat la dvs si ei ca nu ca nu este posibil.”

 

Administratia magazinului a refuzat sa ne vorbeasca in fata camerelor. Ne-au spus insa ca in fiecare zi se verifica calitatea produselor, nu a fost depistata pana acum nicio incalcare, iar barbatii s-ar fi intoxicat in alta parte. Medicii spun ca abia maine va fi clar de la ce s-au intoxicat barbatii. Pana atunci, acestia spun ca vor depune o plangere la politie. *poza simbol
Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn