Google+

“Pentru noi e un CASTEL.” Casa celor sase copii de la Tataraseni e GATA. Astazi locuinta a fost sfintita - VIDEO

“Pentru noi e un CASTEL.” Casa celor sase copii de la Tataraseni e GATA. Astazi locuinta a fost sfintita - VIDEO
Embed:

Cei sase copii din Tataraseni care erau crescuti de mama lor intr-o daramatura au acum o casa noua. Aceasta a crescut ca o ciuperca dupa ploaie, in doar trei saptamani, iar astazi a fost deja sfintita. Reprezentantii companiei de constructii, care le-au ridicat locuinta dupa ce au vazut povestea lor la PRO TV, au promis sa le aduca si mobila.

 

Sorina OBREJA, REPORTER PRO TV: “Astazi se implinesc exact trei saptamani si o zi din momentul in care muncitorii si-au infipt pentru prima data harletele pe acest teren. Acum locuinta este deja gata. Casa este destul de spatioasa, in ea incap foarte bine cei sase copii impreuna cu mama lor si nu le ramane decat sa-si traiasca viata si sa fie fericiti.”

Mama celor sase copii ne-a prezentat locuinta in timp ce micutii zburdau fericiti pe langa ea. 

Se mandresc ca vor locui in curand intr-o casa adevarata. Aici au trei dormitoare, suficiente pentru toti. 


Valentina CHICIUC: “Aici voi sta eu si sora mea, Crina.”


Locuinta are un hol spatios, dar si o sufragerie unde vor sta toti la masa fara sa se mai inghesuie. 

Astazi reprezentantii companiei de constructii care a ridicat locuinta, Inamstro, au venit impreuna cu un preot care a sfintit casa. 

Vitalie VEREJAN, DIRECTOR FINANCIAR COMPANIA DE CONSTRUCTII “INAMSTRO”: “Noi nu am putut sa ramanem indiferenti fata de durerea acestei familii si am decis sa-i ajutam. Nu o facem pentru ca sa fim scutiti de impozite, o facem din suflet.”


Dupa toata ceremonia, reprezentantii companiei de constructii le-au daruit si o canapea, promitandu-le ca in curand le vor aduce si alte piese de mobila, inclusiv pentru bucatarie. 

Natalia CHICIUC, MAMA: “Le multumim foarte mult, pentru noi este o minune.


Ion CHICIUC: “Poate pentru cineva este o casa obisnuita, dar pentru noi este un castel.


Si da, casa lor care se inalta la doar cativa pasi de cea veche e un adevarat castel pe langa daramatura aceea. Acolo nu aveau nici macar pereti ca lumea sau tavan, usa era sparta, iar geamurile nici nu aveau sticla. Ajunsesera acolo dupa moartea tatalui lor. Povestea acestor copii a impresionat multa lume, asa ca in trei saptamani de campanie locuinta lor s-a umplut de colete, iar pe scena de la Daruiesti si Castigi au primit si bani. 

I-am lasat pe cei sase copii cercetandu-si in continuare casa. Au atatea impresii incat abia reusesc sa si le impartaseasca. Viata lor s-a schimbat, iar ei abia incep sa insuseasca aceasta schimbare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn