Google+

Sute de elevi au revenit in centrele de bacalaureat pentru a depune contestatii. "Cele mai multe cereri sunt la limba si literatura romana" - VIDEO

Sute de elevi au revenit in centrele de bacalaureat pentru a depune contestatii. "Cele mai multe cereri sunt la limba si literatura romana" - VIDEO
Embed:

In speranta unei note mai marei, sute de elevi au revenit astazi in centrele de bacalaureat pentru a depune contestatii. A fost ultima zi pentru cei care nu sunt de acord cu notele. Rezultatele vor fi afisate pe 6 iulie. Au scapat de emotii cei cu 10 pe linie, care acum isi fac planuri mari.


Nemultumiti de rezultatele obtinute, sute de elevi au venit la centrele de bacalaureat, in speranta ca vor obtine o nota mai mare. Gheorghe Budeanu are 7 la geografie si este convins ca merita mai mult. 

 

Gheorghe BUDEANU, ELEV ”Nu-mi ajunge un punct ca sa obtin nota urmatoare. Cred ca nota va fi marita.”  

 

La liceul Spiru Haret, timp de 48 de ore au fost depuse peste 300 de contestatii.

 

”Cele mai multe cereri sunt la limba si literatura romana si la disciplina de profil istoria universala si matematica. Rezulatele vor la centrele la care au sustinut”.

 

In timp ce unii vor astepta cu sufletul la gura notele finale, Ana Kalinovschi, eleva la liceul „B. P. Haddeu” din Drochia, nu mai are griji. Cu 10 pe linie la examenele de bacalureat, isi face planuri mari de viitor.  Recunoaste ca nu s-a asteptat sa obtina maximul posibil.


A obtinut note de 10 la 3 probe  - istorie, matematica si limba romana, iar la engleza avea 10 din oficiu pentru ca a obtinut certificatul  TOEFL.

 

Vrea sa-si continue studiile in Romania, desi spera ca va reveni.

 

Ana KALINOVSKI, ELEVA ”Am sa studiez medicina la Bucuresti, dar vreau sa ma intoorc inapoi in tara petru ca aici este nevoie de specialisti buni”.


Ministerul Educatiei nu a anuntat cati elevi au luat nota 10 la toate probele de bacalaureat. Numarul acestora ar putea creste odata cu anuntarea rezultatelor finale.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn