Lacrimi de durere si neputinta au curs pe obrajii celor care le-au condus astazi pe ultimul drum pe femeia de 29 de ani din Telenesti si pe fetita ei de 7 ani, care au murit fiind spulberate pe o trecere de pietoni. Toata suflarea din Codrul Nou, dar si oameni din satele vecine, miscati de tragedia de acum doua zile, au venit sa-si ia ramas bun de la ele. Tatiana si Iuliana au fost inmormantate in aceeasi groapa. Familia sfasiata de durere refuza sa creada ca nu le va mai vedea niciodata. Satenii s-au rugat pentru ele sa-si gaseasca linistea, iar autoritatile sa ia masuri cu soferii ucigasi pe treceri de pietoni.

Publicat:07.08.2016, 11:34

Zguduiti de tragedia din Codrul Nou, zeci de oameni din localitate, dar si din satele vecine s-au adunat astazi ca sa fie alaturi de familia indurerata. Teribilul accident a lasat fara copii si nepoti bunicii, fara sotie si copil acest barbat si fara mama si sora, o fetita de clasa a III-a. 

Cu bratele de flori, rudele si prietenii si-au luat ramas bun de la 2 fiinte dragi deodata, o femeie de 29 de ani si fiica ei, care in acest an se pregatea sa mearga la scoala. 

Cele 2 sicrie, urmate de multimea de oameni au trecut pe langa trecerea de pietoni, unde acum 3 zile, mama si copila si-au gasit sfarsitul. Zguduiti de tragedie, oamenii sunt decisi sa actioneze.

Accidentul din Codrul Nou a socat intreaga tara. 2 vieti au fost luate in cateva fractiuni de secunda, pe o trecere de pietoni. Mama si fiica ei mergeau pe zebra, cand un Mercedes a depasit un camion si a lovit mortal victimele. Soferul, in varsta de 37 de ani a fost retinut si risca puscarie.

Ieri PROTV a lansat campania UCIGASI PE TRECERI DE PIETONI prin care cere modificarea legislatiei, astfel incat neacordarea prioritatii pietonilor aflati  pe treceri sa fie catalogata ca  infractiune grava soldata cu suspendarea permisului de conducere pentru cel putin 90 de  zile si puncte de penalizare.Vrem ca in felul acesta trecerile de pietoni sa devina un loc sigur pentru cei care pasesc pe ele.