Google+

Vor sa fie frumoase de Pasti. Femeile au facut cozi la saloanele de frumusete: "e sarbatoare, trebuie sa aratam frumos" - VIDEO

Vor sa fie frumoase de Pasti. Femeile au facut cozi la saloanele de frumusete: "e sarbatoare, trebuie sa aratam frumos" - VIDEO
Embed:

Pastele trebuie asteptat cu un suflet curat si un chip frumos. Si-au zis astazi mai multe femei, care au mers la saloane pentru a-si aranja parul, a-l vopsi sau ca sa-si faca maniciura. Unele ne-au spus ca merg la rude si trebuie sa arate bine, altele sau dichisit pentru slujba de Inviere.

 

Ecaterina Cechina a mers astazi la Nisporeni, la parinti unde va sarbatori Pastele. A intrat mai intai pe la salonul de frumusete.

 

Ecaterina CECHINA, CLIENTA: "Mi-am vopsit parul, mi l-am frezat si acuma mi-l aranjez. - A-ti reusit sa va pregatiti pentru Paste? - Pasca am copt, rulade si deja vreau sa pregatesc un iepuras si ouala. De fiecare data venim la salon, ne pregatim, pe urma plecam la tara”. 

 

Femeile spun dupa ce au stat ore in sir la bucatarie pregatind masa de sarbatoare, merita un rasfat la coafor.

 

“E sarbatoarea de Paste, trebuie sa aratam frumos.”

 

“ Ar fi bine ca o femeie sa fie ingrijita permanent. Suntem in ajunul sarbatorii Pastelui D-lui. Domnul s-a rastignit pentru noi. Bucuria ne mantuieste.”

 

Cea care are grija ca femeile sa fie frumoase este Natalia Pocotila. Ea spune ca in ajunul sarbatorilor de Pasti, numarul clientilor a crescut.

 

 Natalia POCOTILA, STILIST: “Clientele mele adorate, trebuie sa le fac frumoase pentru Paste.. ca sa arate bine. Toate au lasat ca sa fie mai aproape de sarbatori si saptamana aceasta ... Anul trecut fix asa a fost. De Blajini si mai incarcat.”

 

Maine si luni Natalia se va odihni.

 

Natalia POCOTILA, STILIST: “Nu am reusit sa pregatesc nimic ptr masa de Paste. Voi merge la totul gata. Mama ne-a pregatit totul….”

 

Anastasia TELEVCO, STILIST: “În aceste zile, toţi se pregătesc, vor să arate bine, se întâlnesc cu rudele. Este o mare sărbătoare, iar moldovenilor le place şi se pregătesc de aceasta.”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn