Google+

A inceput nebunia. Conor Mcgregor si Floyd Mayweather, sportivii ce se vor duela in lupta secolului, s-au intalnit pentru prima oara fata in fata - VIDEO

A inceput nebunia. Conor Mcgregor si Floyd Mayweather, sportivii ce se vor duela in lupta secolului, s-au intalnit pentru prima oara fata in fata - VIDEO
Embed:

A inceput nebunia. Conor Mcgregor si Floyd Mayweather, sportivii ce se vor duela in lupta secolului, s-au intalnit pentru prima oara fata in fata. Cei doi au facut show la conferinta de presa.


Conor Mcgregor si Floyd Mayweather s-au intalnit la prima conferinta de presa din cele 4 planificate inaintea luptei. Sportivii si-au dat replici acide.

 

Conor MCGREGOR, LUPTATOR UF: “Îl voi face KO în 4 runde. Mişcările mele, puterea, ferocitatea. El nu a mai văzut aşa ceva până acum. A luptat cu sportivi care fugeau de el. Mie nu-mi este frică de el.”

 

 Floyd MAYWEATHER, BOXER: “Nu-mi va fi frică de nimeni. Puneţi toţi adversarii într-un rând şi îi voi doborî ca pe nişte popice. Pe 26 august îl voi face KO şi pe el.”

 

 Ba chiar mai mult. Pentru a-si demonstra valoarea, Mayweather a scos si bani pe scena. 100 de milioane de dolari.

 

“Permiteţi-mi să vă demonstrez cum arată un luptător de 100 de milioane de dolari. 100 de milioane care încă nu au fost atinse.”

 

Pugilistul american Floyd Mayweather si luptatorul MMA Conor McGregor se vor intalni pe ringul de box pe 26 august. Floyd Mayweather a devenit campion mondial la cinci categorii de greutate si ramane neinvins ca profesionist, avand 49 de victorii in tot atata lupte disputate. De partea cealalta, Conor McGregor a pierdut 3 din cele 24 de dueluri disputate in UFC.

 

Pentru a stabili cel mai bun luptator al momentului, cei doi se vor infrunta la o greutate fixata la 69,8 kg. Castigurile totale din urma luptei se estimeaza la 650 de milioane de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn