Google+

Admirals a castigat derby-ul Campionatului Moldovei la baschet. Echipa a invins contracandidata in cursa pentru titlu, formatia BASCO - VIDEO

Admirals a castigat derby-ul Campionatului Moldovei la baschet. Echipa a invins contracandidata in cursa pentru titlu, formatia BASCO - VIDEO
Embed:

Admirals a castigat derby-ul Campionatului Moldovei la baschet. Echipa a invins contracandidata in cursa pentru titlu, formatia BASCO si a incheiat pe primul loc sezonul regulat.


Inaintea meciului de astazi, Admirals si BASCO imparteau fotoliul de lider al Campionatului Moldovei, fiind la egalitate de puncte. Echipa gazda venea, insa, dupa 2 infrangeri, si dorea sa se reabiliteze in fata fanilor, ceea ce a reusit sa o faca. Admirals a facut o prima repriza fulminanta, care a dat tonul intregului meci. La pauza mare, echipa Universitatii Tehnice conducea cu un avans de 23 de puncte. 

 

BASCO si-a revenit in a treia repriza si a echilibrat jocul. Totusi, baltenii nu au fost in stare sa reduca mult diferenta de scor. Admirals a castigat derby-ul cu 89 la 67 si a incheiat pe primul loc sezonul regulat al campionatului. 

 

Eugen MELNIC, BASCHETBALIST ADMIRALS  "Anul acesta am aratat ca suntem o echipa foarte buna, dar foarte instabila. Cu aceleasi echipe, putem castiga, dar putem si pierde la 20 de puncte diferenta. Vom lucra la capitolul psihic, mai mult, si acest lucru ne va ajuta in play-off. ” 

 

Vladimir PRISCEPNII, BASCHETBALIST BASCO  "Nu ne vom mai aminti de acest meci. Avem un scop – play-off.” 

 

In play-off, Admirals va juca cu Alfa Basket,  iar echipa Floare Bender o va intalni pe BASCO. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn