Atacantul moldovean de la PSG trebuie sa aleaga pentru care nationala doreste sa evolueze. Dupa ce in presa din Franta a aparut informatia ca Federatia Romana de Fotbal a demarat procedura de naturalizare a fotbalistului, FMF sustine ca i-a facut oferta jucatorului inca acum un an.

Publicat:04.04.2018, 14:57

Se duce o lupta stransa pentru semnatura lui Virgiliu Postolachi, atacantul moldovean de la PSG. Dupa ce ieri a aparut informatia ca Federatia Romana de Fotbal a demarat procedura de naturalizare a atacantului de 18 ani, astazi Federatia de profil de la noi a venit cu o reactie.

Vicepresedintele FMF, Dragos Hincu, a declarat ca pentru a fi convocat la nationala Moldovei, Virgiliu Postolachi trebuie sa-si perfecteze  pasaportul moldovenesc. Totusi, atacantul de la PSG nu se grabeste sa imbrace tricoul selectionatei noastre.

Dragos HINCU, VICEPRESEDINTE FMF: "Se duc discutii cu jucatorul, cu familia jucatorului, cu tatal jucatorului. Departamentul nostrul al nationalelor lucreaza cu el. I s-a facut propunerea de a evolua pentru nationala Moldovei, dar decizia este exclusiva a jucatorului. De mai mult timp deja, aproximativ un an."

 Managerul echipei de tineret a Romaniei a confirmat tratativele de naturalizare a jucatorului moldovean si a spus ca situatia se va clarifica in scurt timp. Presa franceza anunta ca si Franta il vede pe Postolachi drept o optiune in viitor pentru nationala.

In varsta de 18 ani, Virgiliu Postolachi este originar din Edinet si evolueaza  la diferite cluburi de copii si juniori a celor de la PSG din vara anului 2013. Recent acesta a semnat primul contract de profesionisti.

Postolachi este al doilea golgheter la echipa a doua din Paris. Atacantul moldovean, care are si cetatenie franceza a marcat doua goluri pentru PSG in Youth League.