Google+

Aur pentru Moldova, la Jocurile Olimpice de tineret. Inotatoarea Tatiana Salcutan a stabilit performanta uriasa pe distanta de 200 de metri spate - VIDEO

Aur pentru Moldova, la Jocurile Olimpice de tineret. Inotatoarea Tatiana Salcutan a stabilit performanta uriasa pe distanta de 200 de metri spate - VIDEO
Embed:

Aur pentru Moldova, la Jocurile Olimpice de tineret. Inotatoarea Tatiana Salcutan a stabilit performanta uriasa pe distanta de 200 de metri spate. A fost a doua finala a moldovencei la competitia de la Buenos Aires.

 

Imnul Moldovei a rasunat la Buenos Aires, dupa ce Tatiana Salcutan a reusit o cursa fenomenala pe distanta de 200 de metri spate. Moldoveanca a concurat impotriva unor sportive din SUA, Canada sau Rusia si a avut un start mai slab.

 

Salcutan nu a fost nici in top 3, dupa primele 100 de metri. Apoi, insa, inotatoarea noastra a dat dovada de o viteza fenomenala si a devansat adversarele sale. Salcutan a castigat incredibil cursa, cu un timp de 2 minute 10 secunde si 13 sutimi.

 

Canadianca Madison Broad a luat argintul, iar Kaylee McKeown, din Australia, a obtinut bronzul.
Tatiana Salcutan a adus, astfel, prima medalie pentru Moldova, la Jocurile Olimpice de tineret 2018, desfasurate la Buenos Aires.

 

Ea a mai concurat in finala probei de 100 de metri bras, in care a ocupat locul 8.
Acum 4 ani, la Olimpiada de tineret de la Nanjing si canotorul Serghei Tarnovschi a cucerit, pentru Moldova, o medalie de aur.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn