Google+

Handbalistii echipei nationale de tineret, care au castigat un turneu prestigios al federatiei internationale, in Georgia, au prezentat, astazi, trofeul - VIDEO

Handbalistii echipei nationale de tineret, care au castigat un turneu prestigios al federatiei internationale, in Georgia, au prezentat, astazi, trofeul - VIDEO
Embed:

Sunt bucurosi si vor sa obtina noi performante pentru Moldova. Handbalistii echipei nationale de tineret, care au castigat un turneu prestigios al federatiei internationale, in Georgia, au prezentat, astazi, trofeul. Sportivii au fost felicitati de Federatia Moldoveneasca de Handbal si Comitetul National Olimpic.


Jucatorii si antrenorul nationalei Moldovei de tineret au primit sume simbolice, cate 2 mii de lei fiecare, de la federatia de profil si Comitetul National Olimpic. Prin succesul la turneul IHF Trophy Europa, handbalistii moldoveni au demonstrat ca acest sport are viitor in tara noastra, considera Nicolae Juravschi. 

 

Nicolae JURAVSCHI, PRESEDINTE CNOS MOLDOVA: “Va doresc sa nu va opriti la acest rezultat. Este un inceput de cale pentru voi. ” 

 

La turneul IHF Trophy Europa, nationala Moldovei U-20 a remizat cu Kosovo, a invins Malta si Georgia, gazda competitiei, iar in finala a intalnit din nou Kosovo si s-a impus cu 30 la 28. 

 

Valentin IVANCENCO, HANDBALIST NATIONALA MOLDOVEI U-20: “Am avut emoţii foarte mari înainte de meciul final, dar şi pe parcursul turneului au fost mari emoţii.” 

 

Artiom GORNOSTAEV, HANDBALIST NATIONALA MOLDOVEI U-20: “Sunt foarte fericit că am ocupat primul loc. Nu a fost uşor. Le mulţumesc antrenorilor, care ne-au pregătit. ” 

 

Iurie POPSA, ANTRENOR: “Din punct de vedere tehnic, echipa noastră a arătat mai bine decât celelalte. ” 

 

In noiembrie 2017, nationala Moldovei de tineret va reprezenta Europa la turneul intercontinental al Federatiei Internationale de Hanbal. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn