Mesaj emotionant de sustinere pentru capitanul nationalei de fotbal, Alexandru Epureanu, care s-a accidentat, si va lispi de pe gazon jumatate de an. Prietenul sau de la selectionata, fundasul Igor Armas s-a filmat impreuna cu fotbalistii de la echipa de club, Kuban Krasnodar intr-un videoclip in care i-au urat lui Epureanu, insanatosire cat mai grabnica.

Publicat:29.06.2015, 13:44

Alexandr BELENOV, PORTAR KUBAN KRASNODAR: “ Sasa vreau sa te sustin într-un moment greu pentru tine. Sper ca refacerea va fi rapida, sa te întorci pe gazonul de fotbal si sa joci chiar mai bine decât ai facut-o pâna acum. Nasul sus, toti baietii, prietenii, cunoscutii, te sustin. ”

Gigel BUCUR, ATACANT KUBAN KRASNODAR: “Salut Sasa, baietii de la Kubani sunt alaturi de tine, te asteptam pe teren.”

Au fost urari de sanatate si sustinere din partea mai multor colegi de-a lui Armas de la Kubani. Chiar si antrenorul Dmitri Hohlov a trimis si el un mesaj. In 2010 Hohlov a jucat impreuna cu Epureanu la Dinamo Moscova.

Dmitri HOHLOV, ANTRENOR KUBAN KRASNODAR: “Esti un om cu un moral si un spirit tare, esti un baiat bun, iar la persoanele bune, totul va fi bine. Nu ceda, nu fi disperat, fa-te bine, ai totul înainte, succes.”

La final si initiatorul acestui videoclip Igor Armas, a venit cu un mesaj de sustinere. 

Igor ARMAS, FUNDAS KUBAN KRASNODAR: “Sandule fii puternic, iti doresc sa revii cat mai repede pe terenul de fotbal si noi avem nevoie de tine. Salut !!! ”

Capitanul si liderul nationalei Moldovei, Alexandru Epureanu a suferit un mic accident in amicalul cu Luxemburg, dupa care situatia s-a agravat in partida din preliminarii cu Liechtenstein. Atunci a fost schimbat la pauza, dupa un contact cu portarul advers. Alexandru Epureanu va fi operat maine la o clinica din Italia.

Federatia Moldoveneasca de Fotbal va achita toate costurile legate de interventia chirurgicala. Fundasul nationalei a suferit o ruptura a ligamentului incrucisat, iar in acesc caz, dupa operatie are nevoie pentru refacere de cel putin 6 luni. Astfel, cel mai probabil el va rata 4 partide ale nationalei Moldovei. Epureanu nu va juca in meciurile impotriva Austriei, Muntenegrului, Rusiei si Suediei.