Google+

Nationala Rusiei este campioana europeana la inot. Echipa a incheiat concursul cu 10 medalii de aur. Iulia Efimova a devenit campioana europeana absoluta - VIDEO

Nationala Rusiei este campioana europeana la inot. Echipa a incheiat concursul cu 10 medalii de aur. Iulia Efimova a devenit campioana europeana absoluta - VIDEO
Embed:

Nationala Rusiei este campioana europeana la inot. Echipa a incheiat concursul cu 10 medalii de aur si a devansat Marea Britanie. In ultima zi a competitiei, Iulia Efimova a devenit campioana europeana absoluta.

 

Iulia Efimova a dominat proba bras si, dupa ce a castigat cursele de 100 si 200 de metri, rusoaica s-a impus si pe distanta de 50 de metri. Efimova a parcurs-o in 29 de secunde si 81 de sutimi si a devansat cu aproape o secunda sportive din Marea Britanie si Italia.

 

Efimova a devenit, astfel, campioana europeana absoluta. Tot aseara, ea a ajutat echipa nationala sa castige cursa de 4x100 de metri, stil mixt. Au intrecut formatiile Danemarcei si Marii Britanii.

 

Marea Britanie s-a revansat in stafeta masculina de 4x100 de metri. A devansat echipele Rusiei si Germaniei. Inca o medalie de aur a cucerit pentru britanici a cucerit Benjamin Proud, pe distanta de 50 de metri, stil liber.

 

Astfel, la Campionatul European de sporturi nautice de la Glasgow, Rusia a castigat titlul, la inot, cu 10 medalii de aur, 10 de argint si 6 de bronz. Este pentru prima data din anul 2008, cand Rusia se impune in clasamentul general. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn