Nu este vorba despre vedeta echipei Manchester City, ci tot despre un italian de origine africana, care seamana leit cu atacantul cetatenilor. Jucatorul Rapidului spune ca ar vrea sa fie chiar mai bun decat Balotelli.

Publicat:28.02.2012, 16:34

Atacantul italian de origine nigeriana Boris Odwong a semnat un contract pe 3 ani cu Rapid Ghidighici. Fotbalistul seamana la exterior cu starul formatiei Manchester City, Mario Balotelli: ambii sunt italieni de origine africana si joaca pe aceeasi pozitie – in atac. Balotelli este cunoscut pentru iesirile sale scandaloase.


Odwong, in varsta de 21 de ani, a evoluat pentru echipe din ligile inferioare ale Italiei, iar in ultimul timp - in Campionatul Maltei. El spune ca nu s-a acomodat deocamdata la frigul din Moldova. In pauza amicalului de astazi cu Milsami Orhei, italianul a imprumutat manusile portarului pentru a se incalzi. In afara de Odwong, Rapid l-a transferat pe mijlocasul nigerian de la Nistru Otaci, Chidi, si pe portarul formatiei FC Costuleni, Vladimir Livsit.

In zilele urmatoare cu gruparea din Ghidighici va semna fostul fundas de la Zimbru Vadim Cravcescu si fostul atacant al echipei Dinamo Bucuresti, Alexandru Baltoi.