Dramatism in etapa finala a sezonului din Divizia Nationala. Petrocub si-a asigurat prezenta in preliminariile Ligii Europa, dupa ce s-a impus clar in fata celor de la Zimbru, iar Dacia a cedat in meciul cu Dinamo-Auto. Va fi prima evolutie pentru clubul din Hancesti in competiile europene.

Publicat:26.11.2017, 18:11

Petrocub Hancesti a facut spectacol in meciul cu Zimbru si s-a impus cu 4 la 1. Pe teren propriu, elevii lui Lilian Popescu au condus in minutul 22, cand Ambros a marcat din penalty. 5 minute mai tarziu, oaspetii au inscris in propria poarta. In partea secunda, Mudrac si Taras au inscris pentru gruparea din Hancesti.

Golul de onoare pentru Zimbru a fost semnat de Ilie Damascan. 4 la 1, iar Petrocub va evolua in premiera in preliminariile Europa League.

Tot in etapa finala, Dacia a cedat cu 2 la 3 in fata celor de la Dinamo-Auto, care s-au salvat de la retrogradare. Partida a inceput cu 10 minute mai tarziu, ceea ce e interzis pentru o etapa finala de campionat. Bugneac a inscris golul victoriei.

Astfel, campioana Moldovei in sezonul 2017 a devenit Sheriff Tiraspol. Podiumul a fost completat de Milsami si Petrocub. Spicul Chiscari paraseste Divizia Nationala.