Google+

Premiera pentru Moldova. Tara noastra gazduieste, in aceste zile, doua turnee feminine prestigioase de tenis, din seria ITF - VIDEO

Premiera pentru Moldova. Tara noastra gazduieste, in aceste zile, doua turnee feminine prestigioase de tenis, din seria ITF - VIDEO
Embed:

Premiera pentru Moldova. Tara noastra gazduieste, in aceste zile, doua turnee feminine prestigioase de tenis, din seria ITF. Fondul total de premiere al fiecarui turneu este de 10 mii de dolari.

 

70 de tenismene din 10 tari evolueaza pe terenurile unei scoli sportive specializate din Chisinau. Primul turneu ITF din istorie organizat in Moldova a inceput astazi cu meciurile de pe tabloul principal. Competitia a adunat si cele mai bune jucatoare din Moldova. Acestea se numara printre favorite, atat la proba de simplu, cat si la dublu. 

 

Vitalia STAMAT, TENISMENA MOLDOVA  "Nivelul adversarelor este bun. Sunt fete mari, psihologic echilibrate. Cu fiecare fată trebuie să joci într-un anumit mod, să găseşti cheia."

 

Vlada MEDVEDCOVA, TENISMENA MOLDOVA  "Ne antrenăm împreună de mulţi ani, nu prima dată jucăm în pereche. Cred că, de această dată, totul va fi bine, vom juca bine. ” 

 

“ Ne vom susţine reciproc. ” 

 

Favorita principala a competitiilor este moldoveanca Alexandra Perper, care ocupa locul 416 in topul mondial. Primul turneu ITF a inceput astazi si se va incheia sambata, iar a doua competitie se va desfasura intre 3 si 9 octombrie. Fondul total de premiere al fiecarui campionat este de 10 mii de dolari. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn