Google+

S-au apucat de lucru. Alexandru Spiridon, noul antrenor al nationalei Moldovei de fotbal, prezentat jucatorilor selectionatei - VIDEO

S-au apucat de lucru. Alexandru Spiridon, noul antrenor al nationalei Moldovei de fotbal, prezentat jucatorilor selectionatei - VIDEO
Embed:

Alexandru Spiridon, noul antrenor al nationalei Moldovei de fotbal, a fost prezentat jucatorilor selectionatei. Sub comanda tehnicianului, fotbalistii au efectuat primul antrenament inaintea meciurilor amicale de la sfarsitul lunii.

 

Alexandru SPIRIDON, ANTRENOR NATIONALA MOLDOVEI: "Este un termen bun aceste 15 zile, in care o sa fac cunostinta cu fotbalistii, sa le transmit unele viziuni ale mele despre fotbal, sa-i apreciez pe ei, daca o sa le placa viziunile mele sau nu."

 

Alexandru Spiridon a inceput deja lucrul la nationala. Astazi, la Vadul lui Voda, s-a desfasurat primul antrenament al selectionatei din acest an, la care au participat in mare parte jucatori din campionatul intern. Stranierii insa trebuie sa mai astepte pana vor face cunostinta cu noul antrenor.

 

Radu GÎNSARI, ATACANT NAȚIONALA MOLDOVEI: "Un antrenor cu experienta, care a lucrat foarte mult alaturi de Mircea Lucescu. Sunt sigur ca are foarte multe calitati si multe lucruri care ar putea sa ajute selectionata. E o provocare pentru dumnealui, dar si pentru jucatorii nationalei."

 

Nationala Moldovei va disputa la sfarsitul lunii doua meciuri amicale contra selectionatelor Azerbaidjanului si Coreei de Sud. Alexandru Spiridon a fost numit ieri antrenor al nationalei, semnat un contract pe un, cu posibilitatea extinderii intelegerii pentru inca un an.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn