Spirite incinse la maxim, la cantarul oficial al turneului Eagles MMA, de la Chisinau. Unii luptatori nu si-au stapanit emotiile si au sarit la bataie. Marele show al luptelor in cusca va avea loc maine.

Publicat:09.02.2018, 11:53

Iska ISMAYILOV, LUPTATOR AZERBAIDJAN: “Am muncit foarte mult. Vreau sa castige cel mai bun. Victoria urmeaza a fi a mea.” 

 Tensiune intre luptatorul din Azerbaidjan, Iska Ismayilov, si moldoveanul Gheorghe Lupu. Acestia se vor intalni la turneul Eagles MMA, dupa ce, vara trecuta, Lupu l-a invins prin knockout pe Ismayilov, la o competitie din Mamaia. Aproape de bataie la cantarul oficial au fost, aseara, si moldoveanul Vasile Suprovici cu bielorusul Ivan Zhvirblia. 

Nici azerul Kenan Jafarli cu moldoveanul Denis Palancica nu au stat linistiti. Cel mai asteptat duel de maine va fi cel pentru centura de campion interimar in categoria grea. Moldoveanul Alexandr Romanov il va intalni pe rusul Alexander Stolyarov.

Alexandr ROMANOV, LUPTATOR MOLDOVA: “Totul e ca de obicei. 7-0 trebuie sa fie, normal. Cel mai important, pentru mine, e sa raman concentrat pe lupta.” 

 Alexander STOLYAROV, LUPTATOR RUSIA: "El lupta acasa. Eu sunt oaspete. Aici totul e impotriva mea. Voi invinge prin knockout sau la puncte.” 

 Turneul Eagles MMA va avea, in premiera, si o lupta a fetelor. Moldoveanca Donna Cheli va da piept cu romanca Daniela Bragaru.

Donna CHELI, LUPTATOARE MOLDOVA: “As dori sa castig cu un procedeu de strangulare sau de durere, este procedeul nostru principal.” 

 Daniela BRAGARU, LUPTATOARE ROMANIA: “Ma simt foarte pregatita pentru aceasta competitie. Sper sa iasa un meci superspectaculos."

 Competitia Eagles MMA VIII va avea loc maine, la Sala Polivalenta, din capitala.