Sub privirile lui Ion Cutelaba, Maxim Bolotov si a altor luptatori renumiti, tinerii sportivi au primit un mare cadou. Una dintre cele mai puternice echipe de K1 din tara, din care fac parte Dumitru Sarbu, Aurel Ignat sau Alexandru Prepelita, s-a mutat intr-o sala moderna.

Publicat:02.02.2018, 14:05

Luptatorii au oferit un show demonstrativ, bucurandu-se, astfel, de noua sala. In cele ce urmeaza, una dintre cele mai puternice echipe de K1 din Moldova se pregateste sa faca ravagii pe ringul profesionist. Mai ales ca tinerii ambitiosi ii au alaturi pe luptatorii care impresioneaza de ani buni, la turnee internationale. 

Dumitru SARBU, LUPTATOR K1: “O locatie noua nu inseamna nimic. Noi am ramas tot aceeasi, doar ca deja cu o atmosfera noua. Munca noastra va arata schimbarea. ” 

 Seful clubului, dar si antrenorul principal, este sigur in viitorul prosper al baietilor din echipa sa. 

Nicanor TROCIN, ANTRENOR: Ne propunem obiective – sa cream, sa dezvoltam abilitati si profesionisti in sport, sa cream o pleiada noua de campioni, recunoscuti in Moldova si peste hotarele ei.” 

 La deschiderea salii, au fost prezenti mai multi oaspeti de onoare. 

Ion CUTELABA, LUPTATOR UFC: “Ma bucur mult ca ei au motivatie pentru tineret si viitorul lor va fi la maxim. Cred ca foarte multi campioni vor iesi din aceasta sala. ” 

 Maxim BOLOTOV, LUPTATOR K1: "Fiecare club are nuantele sale, culoarea salii. Aceste culori, galbena si neagra, e ceva neobisnuit."

 In noul club exista si o sala de fitness, iar astazi antrenoarele au prezentat un set de exercitii, pe care luptatorii urmeaza sa le faca in timpul antrenamentelor. 

O noua Gala K1 de la Chisinau este programata pentru 24 martie.