Google+

Tottenham pregateste o revolutie in sport. Noul stadion al clubului englez va avea doua terenuri - unul pentru fotbal si altul pentru fotbal american - VIDEO

Tottenham pregateste o revolutie in sport. Noul stadion al clubului englez va avea doua terenuri - unul pentru fotbal si altul pentru fotbal american - VIDEO
Embed:

Tottenham pregateste o revolutie in sport. Noul stadion al clubului englez va avea doua terenuri - unul pentru fotbal si altul pentru fotbal american. Peste 800 de milioane de euro va costa arena sportiva.


Tottenham va avea o bijuterie de stadion, incepand cu sezonul urmator. Va fi o arena unica, cu doua terenuri. Unul va servi pentru meciurile din liga fotbalului american profesionist. Aici vor fi jucate cel putin 2 partide din NFL pe sezon.

 

Pentru meciurile echipei Tottenham, va fi folosit celalalt teren, care va fi scos pe sine, in 3 sectiuni. Greutatea fiecarei sectiuni e de peste 3 mii de tone, asa ca terenul de fotbal va fi rulat pana la capat in 25 de minute. 

 

Stadionul fabulos va costa peste 800 de milioane de euro, dintre care 11 sunt oferite de liga fotbalului american. Arena, pe care o construieste Tottenham, va avea o capacitate de peste 61 de mii de locuri. Va fi data in exploatare inainte de startul sezonului 2018-2019.

 

Pana atunci, Tottenham isi joaca meciurile pe Wembley. Stadionul precedent al clubului londonez a fost White Hart Lane, care a fost casa echipei de 118 ani. Arena a fost demolata complet acum 3 luni. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn