Tottenham pune presiune pe liderul din Premier League. A invins spectaculos Everton si s-a apropiat la 7 puncte de Chelsea Londra. Tot ieri, Manchester City a trecut fara probleme de Sunderland.

Publicat:06.03.2017, 14:40


Tottenham a invins la limita formatia Everton, scor 3 la 2, intr-un meci din etapa a 27-a. Kane a fost eroul gazdelor. A inscris de doua ori ieri si a ajuns la 19 reusite in Premier League, fiind golgheterul campionatului.

A fost un meci memorabil si pentru Lukaku. Belgianul a incris golul cu numarul 61 din Premier League in tricoul celor de la Everton si a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului.

Finalul partidei a fost unul spectaculos. Dele Alli a inscris pentru Tottenham in minutul 92, ca imediat Valencia sa dea sperante pentru Everton. Totusi, s-a incheiat 3 la 2, iar Tottenham ocupa locul 2 in clasament, la 7 puncte de liderul Chelsea Londra.

Pe locul 3 este Manchester City. Cetatenii au invins lejer in deplasare formatia Sunderland, scor 2 la 0. Aguero si Sane au marcat. In urmatoarea etapa, Manchester City va primi vizita celor de la Stoke.